Όταν διαβάζεις «έγκυρες πήγες» και βλέπεις τηλεόραση :  27χρονη στο νοσοκομείο μετά το εμβόλιο Johnson&Johnson! Κρίσιμη η κατάστασή της

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών διακομίστηκε από το Νοσοκομείο Κερκύρας 27χρονη κοπέλα με συμπτώματα θρόμβωσης.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, η 27χρονη πριν από 13 ημέρες είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Η κοπέλα εμφάνισε συμπτώματα αδυναμίας στα άκρα, σημάδια κόπωσης και δυσκολία στην κίνηση και έτσι άμεσα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Μετά από σειρά εξετάσεων και παρά την αγωγή που της χορήγησαν οι γιατροί στην Κέρκυρα, η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή και έτσι αποφασίστηκε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο του Ρίου όπου νοσηλεύεται στην Παθολογική Κλινική.

Με πληροφορίες από Patraevents

Στο μεταξύ βάζουν μικρό κοριτσάκι να «πείσει» τους σκεπτόμενους που εχουν βαφτίσει «αρνητές» αντίστοιχο του ναζι φασίστα,να εμβολιαστούν: «Κάντε το για να ζήσω»..

Και ακόμα ειναι αρχή, μονο που αυτη την φορα ορδές θα πλυρωνουν την ηλιθιοτητα τους, (ακόμα και με την ζωή τους) , σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια που άπλα εκαναν δεδομένα ότι τους έλεγαν χωρίς επιπτώσεις, πάντως η lifo και η μηχανή του Χρόνου (στην ίδια συμμορία ανήκουν όπως και άλλες ), έχουν από 700.000 like ακόμα και σίγουρα δεν ειναι απο την Ουκάντα αλλα από ελληνοφωνους με ιδιο πνευματικο επιπεδο με αυτό της Ουκάντας, επίσης βλέπουν τηλεόραση εν έτη 2021 λες και ζουν την εποχή του 90!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications