Φρίκη για την 18χρονη: Την κακοποιούσε ο πατέρας της από τα 11 - Συνελήφθη ο αστυνομικός που την βίαζε και την εξέδιδε

Φρίκη προκαλούν τα όσα κατήγγειλε η 18χρονη κοπέλα για την εν ενεργεία ασυνομικό, οποίος τη βίαζε, την κακοποιούσε και την εξέδιδε.

Η κοπέλα μιλούσε από το μεσημέρι του Σαββάτου, μέχρι τη μια τα ξημερώματα της Κυριακής, ξεδίπλωνε στους αξιωματικούς στα γραφεία της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων για τον εφιάλτη που βίωσε.

Μάλιστα εκτός από τον αστυνομικό και ο πατέρας της τη βίαζε από την ηλικία των 11 ετών έως τα 17 της. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς η κοπέλα, ο πατέρας της με διάφορες απειλές την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις στο σπίτι τους.

Όσα είπε η κοπέλα στους αστυνομικούς

Το κορίτσι, που κατάφερε να αποδράσει από το κολαστήριο της Ηλιούπολης όπου την είχε φυλακίσει ο αστυνομικός και άγρια χτυπημένη να ζητήσει βοήθεια από την υπάλληλο μιας καφετέριας περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στους «Αδιάφθορους» όλα όσα φρικτά υπέστη.

Οι πληροφορίες λένε ότι το κορίτσι, γνώρισε πριν από περίπου δύο μήνες τον αστυνομικό ο οποίος την παρέσυρε και σύναψαν σχέση. Όμως στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν.

Ο υπερασπιστής του νόμου, μεταμορφώθηκε στον πιο σκληρό του παραβάτη και ο εφιάλτης για την 18χρονή που μόλις είχε τελειώσει το σχολείο και όπως αναφέρει ο ένας εκ των δυο συνηγόρων της κ. Ιωάννης Μυκωνιάτης, ο βασανιστής της, «την είχε αιχμαλωτίσει. Δεν της επέτρεψε καν να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις», είχε ήδη ξεκινήσει.

Ο δράστης αφού την απόκοψε από το οικογενειακό της περιβάλλον, στη συνέχεια με απειλές και ξύλο, την εξέδιδε μέσω internet. Μάλιστα όπως κατήγγειλε στο Τμήμα της Ηλιούπολης όπου προσέφυγε χθες το μεσημέρι με την υπάλληλο που την έσωσε, είπε ότι την χτυπούσε, την βίαζε ενώ την απειλούσε με το όπλο του.

Την είχε δε, αναγκάσει να κλείσει όλους τους λογαριασμούς στα social media προκειμένου να σβήσει εντελώς το στίγμα της για να μπορεί να την ελέγχει απόλυτα.

Η νεαρή, μετά την απόδραση από το διαμέρισμα - κολαστήριο και την καταγγελία στο Τμήμα, οδηγήθηκε στα γραφεία της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ όμως λίγο πριν τη μια με υπηρεσιακό όχημα που έφερε συμβατικές πινακίδες αναχώρησε.

Η έτερη συνήγορός της κυρία Αντωνία Λεγάκη τόνισε πως «λίγο πριν τη μία, είδαμε ένα συμβατικό όχημα της Αστυνομίας να φεύγει και δεν γνωρίζουμε που είναι η εντολέας μας…».

​​​​​​​Ο αστυνομικός, μετά την καταγγελία της 18χρονης οδηγήθηκε στο Τμήμα της Ηλιούπολης και από εκεί στα γραφεία των «Αδιάφθορων» για να εξεταστεί.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία και στο αυτοκίνητο του αστυνομικού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

​​​​​​​· δελτίο υπηρεσιακής ταυτότητας του ιδίου, για το οποίο είχε δηλωθεί απώλεια από τον ίδιο,

· δελτίο αστυνομικής ταυτότητας έτερου ατόμου (ιδιώτη), για το οποίο έχει δηλωθεί απώλεια,

· (3) συσκευές κινητές τηλεφωνίας και κάρτα SIM,

· (3) κάρτες μνήμης,

· φωτογραφική μηχανή,

· σκληρός δίσκος και

· φορητή συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (USB).

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του ιδιώτη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ακόλουθα:

· αεροβόλο πιστόλι με τη γεμιστήρα του,

· πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος,

· μαχαίρι και

· συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της παθούσας, ενώ μεταφέρθηκε και σε δημόσιο νοσοκομείο για εξέταση.

Η προανάκριση συνεχίζεται, υπό την εποπτεία του αρμοδίου Εισαγγελέα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications