H υπόθεση ότι τα περισσότερα μικρά  UFO πετούν στην πραγματικότητα χωρίς  οντά μέσα σε αυτά

Το γεγονός ότι πολλά UFO έχουν μήκος μόλις τρία μέτρα δείχνει ότι δεν υπάρχει πλήρωμα σε αυτά. Εκτός και αν υποθέσουμε ότι έχουν μικροσκοπικά μικρά οντά. Ωστόσο, οι συναντήσεις με αυτόπτες μάρτυρες με πολύ μικρούς εξωγήινους είναι στην πραγματικότητα εξαιρετικά σπάνιες.

Στην πραγματικότητα, υπάρχει μια υπόθεση ότι πολλά UFO δεν έχουν πραγματικά πληρώματα και ειναι κάτι σαν δορυφόροι παρακολούθησης..

Επομένως, είτε ελέγχονται από απόσταση, είτε ελέγχονται με κάποιον άλλο τρόπο ακομα και απο τον μη φυσικό κόσμο. Μερικές από τις συναντήσεις UFO δείχνουν, για παράδειγμα, ότι υπάρχουν μικρά ρομπότ μέσα σε αυτά. Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες, αλλά και μπερδεμένες, συναντήσεις UFO αυτού του είδους συνέβη στη Σκωτία στις 9 Νοεμβρίου 1979, περίπου στις 10:39 π.μ, η Telegraph έγραφε :

"Ο Ρόμπερτ Τέιλορ, ένας σκωτσέζος εργαζόμενος στη δασοκομία που απασχολούσε η Livingston Development Corporation, στάθμευσε το φορτηγό του στους πρόποδες του Dechmont Law και πήγε για μια βόλτα στον λόφο. Καθώς βγήκε σε ένα ξέφωτο, είδε μια παράξενή μεταλλική σφαίρα περίπου 20 μέτρα, ηταν σαν ένα διαστημόπλοιο, με ένα θόλο. Ηταν Κατασκευάσμενο από σκούρο μεταλλικό υλικό με τραχιά υφή που θυμίζε γυαλόχαρτο. "

Αργότερα, εμφανίστηκαν λεπτομέρειες αυτής της ιστορίας από δημοσιογράφους του BBC:

"Ο Τέιλορ περιέγραψε πώς η σφαίρα είχε δύο βραχίονες που κινήθηκαν προς αυτόν όταν άρχισε να λιποθυμά, και τον άρπαξαν απο τα πόδια. Ο Τέιλορ συνήλθε μετά από 20 λεπτά, το μόνο που μπορούσε να θυμηθεί ήταν η έντονη μυρωδιά καψίματος. "

Όταν σηκώθηκε , το σκάφος δεν υπήρχε μονο πολλά βαθιά σημάδια στο έδαφος. Πλησίασε το βαν του, αλλά ζαλισμένος ακόμα δεν μπορούσε να οδηγεί κανονικά στο δρόμο και και έπεσε με το αυτοκίνητο του σε μια τάφρο, από την ζάλη. Δεν είδε εξωγήινους στο σκάφος.

Η ακόλουθη περίπτωση. Τη νύχτα της 21ης Απριλίου 1991, άφορα «στενή συνάντηση» για το πλήρωμα και τους επιβάτες ενός αεροσκάφους πάνω απο το Λονδίνο. Στις 9:00 μ.μ., ο πιλότος του αεροσκάφους McDonnell MD-80 Achille Zaghetti τρόμαξε όταν είδε ένα άγνωστο αντικείμενο να πετάει ακριβώς πάνω από το αεροπλάνο του καθώς πετούσε πάνω από 22.000 πόδια πάνω από το Κεντ της Αγγλίας. Δεδομένου ότι το UFO δεν ήταν πάνω από 1000 πόδια πάνω από το αεροσκάφος, και ως εκ τούτου το περιστατικό χαρακτηρίστηκε ως πολύ στενή συνάντηση, η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας ξεκίνησε τότε επίσημη έρευνα. Περίπου δύο εβδομάδες αργότερα, εξέδωσε δήλωση στα μέσα ενημέρωσης:

"Ο πιλότος δήλωσε ότι το αντικείμενο ήταν ανοιχτό καφέ, στρογγυλό, μήκους 3 μέτρων και δεν είχε κανένα μέσο πρόωσης. Το αεροπλάνο ήταν υπό τον έλεγχο του Κέντρου Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας του Λονδίνου, το οποίο δεν είδε άλλα αεροσκάφη κοντά του, αλλά σύμφωνα με την έκθεση του πιλότου ένα αχνό σημάδι στο ραντάρ εμφανίστηκε 10 ναυτικά μίλια πίσω από το αεροσκάφος " Alitalia.

Συμπερασματικά, ειπώθηκε:
"Ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας υπέβαλε έκθεση για το περιστατικό και οι έρευνες άρχισαν αμέσως. Εκτεταμένες έρευνες απέτυχαν να δώσουν εξήγηση για το τι θα μπορούσε να ηταν ."

Το γεγονός ότι το αντικείμενο είχε μήκος μόλις τρία μέτρα δείχνει ότι δεν υπήρχε πλήρωμα. Ωστόσο, συναντήσεις με μικροσκοπικούς εξωγήινους υπάρχουν αλλα είναι στην πραγματικότητα εξαιρετικά σπάνιες, ενώ μικρά UFO παρατηρούνται σε όλο τον κόσμο.

Μια άλλη αξιοσημείωτη περίπτωση μπορεί ειναι από τα αρχεία της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία έχει συλλέξει πολλές αναφορές UFO, συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων που αφορούν UFO που ήταν πολύ μικρά για να έχουν πληρώματα. Μια τέτοια έκθεση αναφέρει τα εξής: "21 Ιουνίου 1982 στο Μπρίντιζι (Ιταλία) - ένα άγνωστο αντικείμενο εντοπίστηκε από τους πιλότους. Το αντικείμενο πέταξε προς τα αριστερά στο ίδιο υψόμετρο με το αεροπλάνο (FL230) και 2 μίλια μακριά. Είχε το μέγεθος αυτοκινήτου. Το αντικείμενο έστριψε, αλλά δεν άλλαξε την τροχιά του. ".

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications