Τραμπ: «Καλή τύχη στον Τ.Μπάιντεν στη συνάντηση με τον Β.Πούτιν - Ελπίζω να μην κοιμηθεί»

Καλή τύχη στην επικείμενη συνάντηση του με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, ευχήθηκε στον Τζο Μπάιντεν ο Ντόναλντ Τραμπ. Εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα ο πολιτικός των Δημοκρατικών να «μην αποκοιμηθεί».

Χαρακτηριστικά, σε σχετική ανακοίνωση, ο Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε: «Καλή τύχη στον Μπάιντεν για την αντιμετώπιση του Προέδρου Πούτιν, μην αποκοιμηθείτε κατά τη διάρκεια της συνάντησης και παρακαλώ δώστε του τις θερμότερες ευχές μου!».

Υπενθυμίζεται ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Τζο Μπάιντεν θα συναντηθούν, την Τετάρτη (16/06), στη Γενεύη, με τις ρωσοαμερικανικές σχέσεις να βρίσκονται στην ατζέντα των συζητήσεων.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Ρωσίας έστειλε μήνυμα υπέρ της από κοινού προσπάθειας αποκατάστασης των ρωσοαμερικανικών σχέσεων είχε αποστείλει από το βήμα του Διεθνούς Οικονομικού Forum της Αγίας Πετρούπολης.

Χαρακτηριστικά, ο Βλαντίμιρ Πούτιν είχε αναφέρει: «Θα συζητήσουμε ζητήματα που αφορούν στις διμερείς σχέσεις. Θεωρώ ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους για αποκατάσταση των σχέσεων, οι οποίες βρίσκονται στο χαμηλότερο επίπεδο τους. Έχουμε εις γνώσιν μας το γεγονός αυτό».

Ακόμα, ο ίδιος έκανε γνωστό ότι στη συνάντηση θα τεθούν η στρατηγική σταθερότητα, οι διεθνείς διενέξεις, η τρομοκρατία, η πανδημία και περιβαλλοντικά ζητήματα.

Παρ' όλα αυτά, αν και το Κρεμλίνο χαρακτήρισε ως «εξαιρετικά σημαντική» την επικείμενη Σύνοδο Κορυφής μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ, υποστήριξε πως δεν πρέπει να υπάρχουν «μεγάλες προσδοκίες».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications