Πουλήθηκε για υπέρογκο ποσό η νεκροψία εξωγήινου στο Ρόσγουελ το 1947 που ηταν δήθεν fake

Το φιλμ με την νεκροψία εξωγήινου στο Ρόσγουελ το 1947 πουλήθηκε σε δημοπρασία και κατάφερε να πιάσει την τιμή του ενός εκατομμυρίου δολλαρίων.

Το φιλμ, 16 χιλιοστών, που δείχνει την απόρρητη νεκροψία ή ιατρική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε από τον στρατό των ΗΠΑ η σορός ενός εξωγήινου που ανασύρθηκε από τη συντριβή «ιπτάμενου δίσκου» κοντά στο Ρόσγουελ του Νέου Μεξικού το 1947. Το διάρκειας 17 λεπτών φιλμ καταγράφει το εξωγήινο ον, με τα μεγάλα μάτια και το μεγάλο κρανίο, να φέρει ένα μεγάλο τραύμα στο δεξί πόδι και γύρω του να περπατάνε άτομα με λευκές στολές.

Το καρέ είχε τιμή εκκίνησης το 1.000.000 δολάρια, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό σε τι τιμή αποκτήθηκε τελικά από τον πλειοδότη, ο οποίος θα παραλάβει το απόσπασμα του φιλμ ως NFT, αλλά και σε μορφή φωτογραφίας. Τα non-fungible tokens, γνωστά ως NFTs, είναι ηλεκτρονικά πιστοποιητικά που επιβεβαιώνουν ότι ένα ψηφιακό συλλεκτικό έργο είναι αυθεντικό, καταγράφοντας τις σχετικές λεπτομέρειες στο blockchain. Η δημοπρασία διενεργήθηκε από τον οίκο Rarible, που αυτοχαρακτηρίζεται «ο μεγαλύτερος χώρος αγοραπωλησιών NFTs».

Η διαρροή του βίντεο
Το φιλμ διέρρευσε στη δημοσιότητα από συνταξιούχο καμεραμάν του στρατού, ο οποίος το πούλησε το 1992 στον επιχειρηματία Ρέι Σαντίλι. «Ζω με αυτό το φιλμ και την ιστορία που το περιβάλει εδώ και 30 χρόνια. Οταν είδα πρώτη φορά τα έγγραφα της CIA, με την επιβεβαίωση του συμβάντος στο Ρόσγουελ και το φιλμ “Αυτοψία άλιεν”, έφυγε ένα μεγάλο βάρος από πάνω μου. Πιστεύω ότι η τεχνολογία που απολαμβάνουμε σήμερα άρχισε το 1947, με τη συντριβή στο Ρόσγουελ, και ότι το NFT και το καρέ που προσφέρεται αποτελούν από τα πιο πολύτιμα αντικείμενα που έχουν δημοπρατηθεί ποτέ» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Σαντίλι.

Ειναι αυτό που οι συμμορίτες έκαναν διασπορά ψευδών ειδήσεων και παραπληροφόρηση (ως συνήθως) ότι ειναι δηθεν fake news και θεωρίες συνωμοσίας με γελοίες δικαιολογίες , έφτασαν στο σημείο να εμφανίσουν έναν πράκτορα τους που εξαφανίστηκε ακριβώς όπως εμφανίστηκε, ότι δήθεν αυτός έφτιαξε το βιντεο με μια "ειδική κούκλα" για πλάκα , δηλαδή πλήρωσε χιλιάδες δολάρια για να φτιάξει μια "κούκλα" σαν αληθινό εξωγήινο με εσωτερικά όργανα που μαλιστα να τρέχει και αίμα όπως γίνεται σε νεκροψίες ,όλα αυτά για το τίποτα , για να κάνει δήθεν πλάκα (!) ασε που εκεινή την εποχή θα ηταν αδύνατο να φτίαξουν μια τετοια κουκλα, αυτή την ηλιθιότητα ισχυρίζονταν οι συμμορίτες ώστε να το βγάλουν fake απευθυνόμενοι σε ηλίθιους ως συνήθως,ούτε οι ίδιοι συμμορίτες 20 και χρόνια μετά που φτιάχνουν υπέρ παράγωγες "τύπου λευκά κράνη" δεν σκηνοθέτησαν καλα την προσσελήνωση πόσο δε ένας άσχετος απο το πουθενά , μήπως το φιλμ πουλήθηκε ακριβώς γιατί ΔΕΝ ηταν fake ? κάτι που ξέρουμε από την πρώτη στιγμή που βγήκε .

Το πως έφτασε αυτό το βίντεο να παίζει στα κανάλια τους παγκόσμια ειναι ένα μυστήριο , είτε οι ιδιοι οι συμμορίτες το κανόνισαν και μετα να το μετάνιωσαν?? για να δουν αντιδράσεις, (πέρα βρέχει για την μαζα ως συνήθως ειδικά αυτοί που βλέπουν δελτία των 8 με αυτά θα ασχοληθούμε? και τι με ενδιαφέρει έμενα? επίπεδο τύπου ζουλου Αφρικής ) , είτε κάποιος μη δικό τους το έδωσε σε χρησίμους ηλίθιους δημοσιογράφους κάποιου μεγάλου καναλιού στην Αμερική που ούτως η άλλος λένε ότι τους πουν οι συμμορίτες , και τους είπε να το βάλουν στις ειδήσεις και αυτοί θα νόμιζαν ότι θα ηταν εντολή από τους συμμορίτες , και μετά έγινε αλυσίδα αφού όλες οι έγκυρες πήγες τους σε ολο το κόσμο και τα κανάλια τους αναπαράγουν η μια από την άλλη και έχουν συγκεκριμένη καθεστωτικά κέντρα ειδήσεων, αν με κάποιο τρόπο βάλεις μια μη δίκη τους πληροφορία χρησιμοποιώντας το δίκτυο των συμμοριτών αυτόματα θα παίζει παντού αφου οι εγκάθετοι στα κανάλια και τα τσιράκια τους ειναι με κριτική σκέψη και αντίληψη 0 και άπλα παπαγαλίζουν ότι τους λένε συνεπώς δεν θα καταλάβουν καν οτι μια είδηση δεν ειναι απο τα αφεντικά τους. Αυτή εκδοχή ότι δεν ηταν κανονισμένο από αυτούς ενισχύεται απο την λυσσά τους να το βγάλουν fake μετά ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications