«Είναι ακόμα η αρχή»! Τρομακτική τοποθέτηση για τον εμβολιασμό των παιδιών στην Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» βρέθηκε καλεσμένη η πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας και Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, διατυπώντας τις απόψεις της για τον εμβολιασμό των παιδιών και όχι μόνο.

Σχετικά με το περιβόητο «τείχος ανοσίας» που ακούμε καθημερινά από τα χείλη ειδικών και ΜΜΕ, η ίδια υπογράμμισε πως «στόχος θα πρέπει να είναι στο τέλος του Ιουνίου να έχει εμβολιαστεί το 50% του πληθυσμού και στο τέλος Αυγούστου ή στις αρχές Σεπτεμβρίου το 75-80%».

Στηριζόμενη πάνω στα παραπάνω νούμερα, η κα Παγώνη σημείωσε πως δεν μπορεί να γίνεται λόγος για ανοσία της αγέλης αν αποκλείονται ηλικιακές ομάδες όπως είναι τα παιδιά.

«Θα πρέπει να εμβολιαστούν τα παιδιά πριν ανοίξουν τα σχολεία», δήλωσε ειδικότερα σχετικά με τα σχέδια για τον εμβολιασμό της ηλικιακής ομάδας 12-15.

Σε άλλο σημείο ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η μίνι διαδικτυακή δημοσκόπηση που στήθηκε μέσα από το debater.gr στην οποία οι πολίτες κλήθηκαν να απαντήσουν αν συμφωνούν με τον εμβολιασμό των μαθητών 12-15 ετών.

Το 75,64% δήλωσε πως δεν συμφωνεί έναντι 24,36% που είχε αντίθετη άποψη, γεγονός που όμως δεν φάνηκε να ανησυχεί ιδιαίτερα την κα Παγώνη, η οποία έσπευσε να δηλώσει τα εξής:

«Είναι αρχή ακόμα. Κάθε αρχή και δύσκολη! Σιγά σιγά θα το εξηγήσουμε και σιγά σιγά ο κόσμος θα καταλάβει τι πρέπει να κάνει».

Δείτε την αναφορά στους εμβολιασμούς των παιδιών και τη δημοσκόπηση από το 5ο λεπτό του αποσπάσματος:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications