Ιερώνυμος για επίθεση με βιτριόλι: Αποφύγαμε το χειρότερο – Μας προβληματίζει όλους, vid

Όπως μεταδίδεται, είχε προγραμματιστεί συνοδικό δικαστήριο στο οποίο συμμετείχαν 7 Μητροπολίτες. Σύμφωνα με πληροφορίες εγκαλούμενος ιερέας, επιτέθηκε με βιτριόλι στους αρχιερείς.

Ο δράστης έχει συλληφθεί. Η σύλληψη του ατόμου πραγματοποιήθηκε από τον φρουρό ασφαλείας της Μονής με την συνδρομή ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Αθηνών οι οποίοι έσπευσαν πρώτοι στο σημείο. Ο ίδιος ο φρουρός ασφαλείας έχει και αυτός τραυματιστεί από το καυστικό υγρό και έχει μεταφερθεί επίσης στο νοσοκομείο.

Ο εν λόγω κληρικός όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είχε μαζί του ένα μπουκαλάκι με βιτριόλι, το οποίο έριξε κατά των Μητροπολιτών στα χέρια και στο πρόσωπο. Ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Βεροίας και ήταν κατηγορούμενος σε Συνοδικό Δικαστήριο.

Ειδικότερα, συνεδρίαζε το Συνοδικό Δικαστήριο στο 2ο όροφο της Μονής με θέμα την καθαίρεση ενός Ιερέα, σε δεύτερο βαθμό. Ο προς καθαίρεση ιερέας είχε καταφέρει να περάσει μέσα στον χώρο της συνεδρίασης δύο μπουκάλια με καυστικό υγρό το οποία, όταν άκουσε την αρνητική για αυτόν απόφαση του Συνοδικό Δικαστήριο, εκτόξευσε προς τους παρευρισκόμενους.

Ο Βασίλης Κικίλιας που παριστάνει τον Υπουργό Υγείας πήγε μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στο ΓΝ Λαϊκό (γιατί πήγε ουτε ο ίδιος ξέρει), όπου διακομίστηκαν τραυματίες από την Μονή Πετράκη , παπαδαριό και η εξουσία ξανα μαζί όπως στας αρχαίας πόλης κρατος εν Αθηναι, πάντα μαζι ηταν η κεφαλην της εκλησιας στα κρύφα,και έβαζαν βάρβαρους δούλους (τυπου antifa προφανώς τοτε στην αρχαία Αθηνά θα ξεχωρίζαν αφού θα ηταν οι μονοί μαυριδεροί μαζί με τα αφεντικά τους) και κυνηγούσαν όσους δεν πηγαίναν να ψηφίσουν στην δημοκρατία τους που μόλις εγκαθιδρύθηκε απο μη Αθηναίους,() αφού προηγούμενος είχαν σφάξει όσους δεν δέχτηκαν τον Χριστιανισμό τους εις τον ελλαδικό χώρο, θέλημα του θέου ηταν η επίθεση η μπήκαν δαιμόνια εις τον πάτερ? δεν είπε ο Ιερώνυμος στο σχέτικο βίντεο , επισης δεν εκανε καμια αναφορα εις κάλο θεουλή .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications