Ξεκίνησαν ανακρίσεις κατά Ά.Φάουτσι - Γνώριζε και δεν μίλησε για τα κινεζικά εργαστήρια

Υπό έρευνα από το αμερικανικό Κογκρέσο βρίσκονται όλες οι επικοινωνίες του «Αμερικανού Τσιόδρα», του επικεφαλής λοιμωξιολόγου και υπεύθυνου για την αντιμετώπιση της «πανδημίας» Covid-19 των ΗΠΑ, Άντονυ Φάουτσι με γερουσιαστές να ζητούν την παραδειγματική του τιμωρία για απόκρυψη του ρόλου της Κίνας στην πρόκληση της πανδημίας του κορωνοϊού και της χρηματοδότησης από την κυβέρνηση Ομπάμα του εργαστηρίου της Ουχάν!

Αφορμή για την έρευνα η πρόταση νόμου της 1/4/2021 από γερουσιαστή για την επιβολή μηδενικού μισθού στον Φάουτσι δια βίου, και ο έλεγχος όλων των επικοινωνιών του (επιστολών, emails, τηλεφωνημάτων κλπ), και όλων των οικονομικών του συναλλαγών, και των σημειώσεων για τις πολιτικές του τα τελευταία κρίσιμα δύο χρόνια.

Βάσει της πρότασης νόμου H.R.2316 - Fire Fauci Act στα τέλη Μαΐου ολοκληρώθηκε ο έλεγχος τόσο των επικοινωνιών όσων και των οικονομικών δοσοληψιών του Άντονi Φάουτσι.

Δια της διαταχθείσης έρευνας απεδείχθη ότι ο Άντονi Φάουτσι χρηματοδοτούσε με χρήματα των Αμερικανών πολιτών το Εργαστήριο στη Γουχάν της Κίνας για πραγματοποίηση έρευνας κατασκευής φονικών ιών και άλλων παθογόνων που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως βιολογικά όπλα από τις εμπλεκόμενες πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες ή και από κυβερνήσεις, παρά το γεγονός ότι η χρηματοδότηση αυτή είχε διακοπεί με εντολή του προηγούμενου Προέδρου των ΗΠΑ, του Ντόναλντ Τράμπ.

Οι ανακρίσεις του Φάουτσι από τους γερουσιαστές μεταδόθηκαν και τηλεοπτικά.

Τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα των ΗΠΑ και της Αυστραλίας και άλλων χωρών μετέδωσαν τα νέα του τεράστιου σκανδάλου και Αμερικανοί πολίτες απαιτούν πλέον την δίωξη του Φάουτσι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Post A Comment:

1 comment

Γιώργοςείπε...

Ωραία! Αποδεικνύεται ότι ο Φάουτσι είναι ένοχος , για ποιό πράγμα θα τον καταδικάσουν, ότι χρηματοδότησε με αμέρικαν ντόλαρς τα κινεζάκια ή για αυτό που προκάλεσε ο κατασκευασμένος ιός και η λεγόμενη πανδημία; Εδώ σε θέλω!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications