Φαρμακοποιοί: Σταματάει η δωρεάν διάθεση self test στις 19 Ιουνίου!!! Θα πληρώνουν οι πολίτες;;; vid

Τέλος στη δωρεάν διάθεση των self test από τα φαρμακεία, προανήγγειλε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Θανάσης Παπαθανάσης.

Όπως είπε ο κ. Παπαθανάσης μιλώντας στο Open, τα φαρμακεία από τις 19 Ιουνίου δεν θα δίνουν δωρεάν self test. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος αυτό είναι σε συνεννόηση και με την κυβέρνηση.

Ο φαρμακευτικός Σύλλογος Αχαΐας ανακοίνωσε πως σταματά την δωρεάν διάθεση self test από τις 7. Ιουνίου!br />Υπάρχει συνεννόηση με την Πολιτεία, προκειμένου να ασκηθεί πίεση στους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο;;;;;

Στην ανακοίνωση του, ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος ανέφερε: «To Δ.Σ. του Π.Φ.Σ. αποφάσισε με ψήφους 11 υπέρ, 1 για τη διάθεση αποκλειστικά στην εκπαιδευτική κοινότητα και 3 κατά, την διάθεση των δωρεάν Self tests μέχρι και την 19η Ιουνίου 2021, για την πληρέστερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του πληθυσμού και ειδικά για τις ανάγκες των μαθητών λόγω των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Μετά την ημερομηνία αυτή οι φαρμακαποθήκες θα πρέπει να παραλάβουν από τα φαρμακεία τα αποθέματα που έχουν μείνει αδιάθετα, καθώς τερματίζεται η δωρεάν διάθεση των self tests.

Από την Δευτέρα 7/6/2021 μέχρι και το Σάββατο 12/6 /2021 θα διατεθούν 3 Self tests για τον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, που θα αφορούν στο διάστημα 7/6 μέχρι 30/6 σύμφωνα με απόφαση των Συναρμόδιων Υπουργείων .

Επίσης από την Δευτέρα 14/6/2021 έως και το Σάββατο 19/6/2021 θα διατεθούν 3 Self Tests για την εκπαιδευτική κοινότητα (μαθητές, εκπαιδευτικοί, διοικητικό προσωπικό).

Με τον τρόπο αυτό θα δοθεί η δυνατότητα να προμηθευτούν Self tests και οι μαθητές του Λυκείου ενόψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων και οι μαθητές του Δημοτικού για την λήξη του εκπαιδευτικού έτους».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications