Όταν «τα όργανα της τάξεως»  ειναι  και ίδιοι αδίσταχτοι χωρίς ηθική  : Αστυνομικός συνελήφθη για ληστείες σε βενζινάδικα

Αστυνομικός, 31 ετών, συνελήφθη, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,το πρωί, σε περιοχή της Αττικής, κατηγορούμενος για τη διάπραξη έντεκα ληστειών σε πρατήρια υγρών καυσίμων.

Σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία και ειδικότερα για ληστείες που διαπράχθηκαν στο χρονικό διάστημα από τις 9 Απριλίου έως και τις 19 Ιουνίου, στην Αττική.

Παράλληλα, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του αστυνομικού, ο οποίος τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα.

Πάνω απο τους μίσους φερόμενους αστυνομικούς στην Ελλάδα ειναι και ιδιοι αδίσταχτοι, χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας και ηθικής , και παριστάνουν τους κάμποσους, και να ηταν μονο αυτοί? αυτός o πλανήτης δεν ειναι πλανήτης ανθρώπων αλλα πλανήτης με λίγους ανθρώπους και πολλούς δαίμονες υπό την μορφή ανθρώπων (δαίμονες όπως τους ξέρετε από θρησκείες ).

Σε μια πλήρη αντίστροφη εμφανίζονται ως "άνθρωποι" άξιου σεβασμού και δήθεν σοβαροί αγρίμια που δεν έχουν καμια διάφορα από τους Τζιχαντιστές, επειδή μιλάνε ευγενικά και με καθοπρεπισμους.

Για παράδειγμα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με ορδές ακολούθους υποστηρίζει τον Στάλιν (!) 40 χρόνια ο Νεοέλληνας δεν έχει καταλάβει ότι ψηφίζει ίδια κόμματα, και έχει το θράσος μετά να λέει "αδέλφια μας" τους Ποντίους που σφαγιάστηκαν από αυτούς που υπηρετεί , αλλα στο κατώτερο μυαλό του νομίζει οτι ηταν άπλα Τούρκοι, επίσης λεει τα ίδια με άναρχο-συμμορίτες για κακούς ναζι και όλα τα σχετικά, αυτός τώρα θεωρείται απόγονος αρχαίων και φωστήρας .. Και πάει και καταθέτει στεφάνια σε ελληνόφωνους κομμουνιστές που σκότωσαν οι "κακοί Γερμανοί" αλλα και σε αυτούς που σφαγιάστηκαν απο ελληνόφωνους ως "φασίστες" αποφάσισε ρε γκοιμ δεν γίνεται να τιμάς και τους θήτες και τα θύματα τους ταυτόχρονα... το τι ηλιθιότητες λεει και κανει δεν λέγεται αυτός ο φωστήρας για πολλούς που τον προσκυνούν λες και ειναι το τοτέμ της φυλής ..

Και οχι μονο ακολουθούν κατα γράμμα ότι λέει το τάδε άρθρο που έχουν γράψει οι ελληνόφωνοι και έχουν τον ίδιο υποκριτικό ύφος, αλλα σκέφτονται και ως γκοιμ ,τυχαίο που όλοι τους που ειναι σε θέσεις κλειδιά έχουν την ίδια ψυχοσύνθεση και τον ίδιο τρόπο αντίληψης?

Εν κατα κλειδί πολλοί στην Ελλάδα ανήκουν στο γένος των γκοιμ , που έτσι και τους πεις κάτι έξω από το κουτί: ουγκ ουγκ θεωρίες συνωμοσίας ουγκ! αυτοί κρατούν την φυσιολογική ανθρωπότητα (όσους ανήκουν σε λογικά οντά ) σε χαμηλό νοητικό επίπεδο με τον ίδιο τον τρόπο που σκέφτονται , όπως και έρχεται εδώ το κάθε γκοιμ και λέει τι χαζομάρες ειναι αυτές που βάζετε? ενώ το πρωτο θέμα η lifo και λοιπες τέτοιες έγκυρες πήγες λένε πολύ σοβαρά θέματα? για τέτοιους ελληνόφωνους οι αρχαίοι μύστες που ξέρετε ως φιλοσόφους έλεγαν χαζομάρες και θεωρίες συνομωσίας! λογικό φαίνεται να έλεγαν χαζομάρες σε ζουλου, γιαυτό έκαναν πόλεμο οι ελληνόφωνοι στην σελιδα ήδη από το 2016 επειδή λέγαμε χαζομάρες? η για να μην ξυπνήσουν όσοι δεν ανήκουν σε φυλές των γκοιμ? γιατι μέσα σε 5 χρόνια εξαφάνισαν ανεξάρτητες σελίδες και blog με θέματα εναλλακτικής ενημέρωσης και τους μάζεψαν σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους και τους έκαναν να θεωρούν σοβαρά θέματα μονο οι χαζομάρες που βάζουν, και οτι δεν λενε αυτοι να ειναι θεωρίες συνωμοσίας? πως αλλιως θα έκαναν τις μάζες να νομιζουν οτι υπάρχει πανούκλα ενώ δε εχει πεθάνει κανένας στο δρόμο οπως γίνεται σε πανδημία αν δεν την έλεγχαν ακομη και τον τρόπο που σκέφτονται? επίσης ορδές απο δαύτους που αυτοαποκαλούνται λογικά οντά νομιζουν ότι έφτασαν στο σημείο να διαγράψουν αυτόν απο το facebook επίσης γιατι έλεγε χαζομάρες και "θεωρίες συνωμοσίας":

Ποιοι δίνουν εντολες στο facebook να μην έχει απήχηση η σελίδα ενώ αυτές που βαζουν δίκες τους ηλιθιότητες έχουν απήχηση γιατί κρατούν την μαζα σε ύπνωση ? η αμήχανη στιγμή που διαπιστώνεις ότι ο βασικός λόγος που δεν καταλαβαινουν τίποτα ακόμα και αυτοί που θα έπρεπε υπό φυσιολογικές συνθήκες , ειναι γιατί εχουν πέσει σε πολύ χαμηλό νοητικό και πνευματικό επίπεδο χωρίς ηθική και αρετές , επειδή συνυπάρχουν με γκοιμ, το τι εστι γκοιμ ρωτήστε τους ελληνόφωνους εδώ "Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών - Athens Jewish Community" καθώς δικιά τους φράση ειναι για φυλές που έφτιαξε ο Γιαχβέ τους που ειναι χρήσιμες για αυτούς για να κατακτήσουν την Γη,μονοί τους τα λένε ακόμη και στα "ιερά" κείμενα τους , να πάτε σε αυτούς κάποιοι Νεοέλληνες να πείτε ότι λενε θεωρίες συνωμοσίας,γιατί εμείς επειδή αντί να πέσουμε στο επίπεδο τους ανεβήκαμε πνευματικά, και βλέπουμε τα γκοιμ παντού ακόμα και αν δεν τα έγραφαν οι άνωθεν , άπλα λέμε δικιά τους φράση, η σοβαροφάνεια σας έφαγε και τα "σοβαρά θέματα" που ασχολείστε τόσα χρόνια που όλα προέρχονται από αυτούς.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications