Ηλεία: Κατέπεσε μονοκινητήριο αεροσκάφος σε χωριό – Δύο νεκροί

Μονοκινητήριο αεροσκάφος κατέπεσε σε περιοχή κοντά στην κοινότητα Μαγούλας του Δήμου Πύργου στην Ηλεία.Το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δυο άτομα μετά την πτώση του ανεφλέγη.

Η πτώση του αεροσκάφους έγινε λίγο μετά τις έντεκα το πρωί της Δευτέρας, όπως αναφέρει το τοπικό patrisnews.Νεκροί είναι οι δύο επιβαίνοντες στο μονοκινητήριο αεροσκάφος.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της η Πυροσβαστική αναφέρει: «Νωρίς το μεσημέρι, σήμερα, Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021, κινητοποιήθηκε το Πυροσβεστικό Σώμα για Έρευνα και Διάσωση μετά από ειδοποίηση για πτώση μικρού αεροσκάφους, εντός του οικισμού Χαριά Πύργου Ηλείας.

Η πτώση του αεροσκάφους ήταν μοιραία για τους δυο επιβαίνοντες καθώς λόγω της σφοδρότητας το μικρό αεροσκάφος τυλίχθηκε στις φλόγες και τα σωστικά συνεργεία τους απεγκλώβισαν απανθρακωμένους.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σχέδιο πτήσης που είχε κατατεθεί στο αεροσκάφος επέβαιναν ο ιδιοκτήτης του που κατάγεται από την Αμαλιάδα και ο 58χρονος Κώστας Καλογερογιάννης από το Μεσολόγγι. Θα έκαναν πτήση διάρκειας 2,5 ωρών από το Μεσολόγγι, στο φράγμα Πηνειού Ηλείας και στο Κατάκολο.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

4 πιλότοι της British Airways νεκροί λίγο μετά τον εμβολιασμό τους!!!
Ο πιλότος του μονοκινητήριου είχε εμβολιαστεί λίγες μέρες πριν!
Ήταν μάλιστα υπέρμαχος των εμβολίων και κορόϊδευε όσους δεν έκαναν...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications