Αποκάλυψη από Μ.Σφακιανάκη: «Αυτοί που πιστεύουν ότι ο Δογιάκης αυτοκτόνησε ας κάνουν στην άκρη»

Πέπλο μυστηρίου πλανάται γύρω από τον θάνατο του 53χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δογιάκη, συνιδιοκτήτη της διάσημης ταβέρνας «Κρητικός». Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο Δογιάκης έδωσε τέλος στη ζωή του, όμως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρός, «μαρτυρούν» ότι η υπόθεση φέρεται να μην αφορά αυτοχειρία.

Ο Σταύρος Δογιάκης ο οποίος όπως φέρεται να διατηρούσε στενές φιλικές σχέσεις με τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ετοιμαζόταν για να κάνει μια μεγάλη επένδυση στον χώρο της εστίασης.

Οι σχέσεις με την οικογένειά του ήταν άριστες, ιδίως η σχέση που είχε με τον αδερφό του, με τον οποίο είχαν καταφέρει να συνεργαστούν και να «χτίσουν» ένα δυνατό όνομα στον χώρο.

Μάρτυρες από το στενό του περιβάλλον κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που σε καμία περίπτωση δεν έδειχνε σημάδια ότι θα μπορούσε να φτάσει σε αυτή την πράξη, το τελευταίο διάστημα όμως τον έβλεπαν προβληματισμένο και ανήσυχο.

Ο Σταύρος Δογιάκης εντοπίστηκε νεκρός σε δασώδη περιοχή της Αγίας Παρασκευής, στο ύψος του Ιερού Ναού του Αγίου Ιωάννη, με μια σφαίρα στην καρδιά και μία στον κρόταφο. Ο ίδιος είχε αφήσει χειρόγραφα σημειώματα στο σπίτι και στο αυτοκίνητό του τα οποία απευθύνονταν στον αδερφό του στον οποίο μάλιστα ζητούσε συγγνώμη.

Ο ειδικός ερευνητής Μανώλης Σφακιανάκης ο οποίος είναι και φίλος της οικογένειας, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αποκάλυψε ότι η αστυνομία, παρά το πόρισμα του ιατροδικαστή, ερευνά την υπόθεση θανάτου του επιχειρηματία ως έγκλημα.

«Η Αστυνομία και η Ασφάλεια Αττικής αυτή τη στιγμή που μιλάμε, διερευνά την υπόθεση θανάτου του Σταύρου Δογιάκη ως έγκλημα. Το γνωρίζω από πρώτη πηγή ότι η αστυνομία το διερευνά ως έγκλημα. Άρα αυτοί που πιστεύουν ότι είναι μια αυτοκτονία, ας το αφήσουνε πιο πέρα αυτό.

Η αστυνομία κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει και όταν βγάλει επίσημο δελτίο ότι πρόκειται για αυτοκτονία, θα πειστώ και εγώ ο ίδιος. Αυτό που κάνει εντύπωση όμως είναι ένα. Πώς αυτός ο άνθρωπος μέσα σε πέντε μέρες άλλαξε χαρακτήρα, διάθεση, τα πάντα. Άρα το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι ένα. Γιατί τις τελευταίες 5 μέρες πριν τον θάνατό του άλλαξε η διάθεσή του; Ξέρω τα δύο αδέρφια 25 χρόνια, ποτέ δεν τους έχω δει σε κόντρες και μαλωμένους» τόνισε ο κ. Σφακιανάκης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications