Οριστικό: Τέλος η μάσκα σε εξωτερικούς χώρους από την Πέμπτη,  το μπόλιασμα γίνεται και χωρίς αυτό

Την απόφαση να σταματήσει το μέτρο της υποχρεωτικής μασκοφορίας σε εξωτερικούς χώρους πήραν οι «ειδικοί» που συνεδριάζουν από το πρωί. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες σήμερα το απόγευμα (στις 18:00) θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις και από την Πέμπτη θα βγάλουν τις μάσκες σε εξωτερικούς χώρους και οι εμβολιασμένοι, αλλά και οι μη.

Σήμερα, λοιπόν, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, μαζί με την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και τον Επίκουρο Καθηγητή Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη θα κάνουν τις σχετικές ανακοινώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι για το θέμα τοποθετήθηκε και η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. «Όλοι ελπίζουμε ότι είμαστε κοντά στο να βγάλουμε τις μάσκες στους εξωτερικούς χώρους, δεδομένης και της επιδημιολογικής εικόνας. Σε κάθε περίπτωση αυτή είναι μία απόφαση την οποία θα πρέπει να λάβουν οι ειδικοί αξιολογώντας όλα τα στοιχεία. Εντός της εβδομάδας θα συζητηθεί το θέμα στην επιτροπή των ειδικών».

Πού δεν θα χρησιμοποιείται η μάσκα από δω και πέρα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα ανακοινωθεί η μη χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, εξαιτίας του καύσωνα που είναι προ των πυλών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξει σύσταση για χρήση μάσκας σε πολυσύχναστα σημεία, ενώ υποχρεωτική θα συνεχίσει να είναι η χρήση μάσκας σε θεάματα, όπως θέατρα και συναυλίες, στα μέσα μεταφοράς και σε εμπορικά καταστήματα.

Πως γίνεται εκατομμύρια των εκατομμυρίων να νομιζουν πρώτων: ότι ζουν σε αγγελικό κόσμο που όλοι φροντίζουν για το κάλο τους, και δεύτερον ότι αυτοί που κράτησαν την ανθρωπότητα επι αιώνες στον σκοταδισμό με φρικτά βασανιστήρια και σε έκαιγαν στην πυρά αν δεν έλεγες αυτά που λένε αυτοί , (σήμερα αρκούνται στο να χαρακτηρίζουν και να συκοφαντούν μονο, με λέξεις και φράσεις που δεν σημαίνουν τίποτα του τύπου συνωμοσιολόγοι φασιστες ναζι ψεκασμένοι, κτλ ) θέλουν το κάλο τους? άντε να εξηγήσεις τωρα σε έναν τέτοιο λαό το μυστικιστικό μέρος όλου αυτού και πως είχαν μετατρέψει την Γη σε κυριολεκτική κόλαση πάνω απο 1000 χρόνια, όταν πλεον ότι και να πεις στο πόπολο λέει το θεωρίες συνωμοσίας και διαγραφει από μονο του ενα γεγονός η μια πληροφορία, ως υπακούω και κάλο προβατάκι...!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications