Πρώην αντιπρόεδρος Pfizer για εμβολιασμούς παιδιών: Πιο πολύ πιθανό να πεθάνουν από το εμβόλιο παρά από τον C0VID!

Τον «κώδωνα του κινδύνου» έκρουσε για μια ακόμη φορά ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer Δρ. Michael Yeadon, ο οποίος αναφέρθηκε στο «παιχνίδι» που παίζουν κυβερνήσεις και εταιρείες με τα εμβόλια του κορωνοϊού, αλλά κυριότερα στους κινδύνους που εγκυμονούν για τους εμβολιασμούς σε παιδιά. .

Όπως είπε ο δρ. Yeadon για ένα παιδί έχει 50- φορές μεγαλύτερο κίνδυνο να πεθάνει από ένα εμβόλιο για τον κορωνοϊό παρά από τον ιό τον ίδιο!

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer έχει ταχθεί κατά των εμβολιασμών σε παιδία, κάτι τόσο η Pfizer-BionTech όσο και η Moderna επιδιώκουν τους μαζικούς εμβολιασμούς παιδιών από 12 έως 15 (σε πρώτη φάση) παρά το γεγονός ότι τα παιδιά δεν κινδυνεύουν από τον COVID-19 όσο οι ενήλικες.

Η περίεργη αυτή εμμονή των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών να εμβολιάσουν τον παιδικό πληθυσμό έχει προκαλέσει τον έντονο σκεπτικισμό από πολλούς επιστήμονες, μεταξύ αυτών και του δρ. Yeadon.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer έχει 30 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη εμβολίων για ιούς όπως ο C0vid-19. Ο γιατρός όμως ανησυχεί για τα εμβόλια, καθώς όπως λέει είναι νέα και πειραματικά, καθώς δεν έχουν υποβληθεί στις απαραίτητες κλινικές δοκιμές, καθώς αυτές απαιτούν περίπου 2-3 χρόνια.

Επομένως, δεν έχουμε ακόμη επαρκή στοιχεία σχετικά με τις πιθανές βραχυπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες συνέπειες αυτών των εμβολίων και συνεπώς τα εκατομμύρια ατόμων που έχουν υποβληθεί σε εμβολιασμό συμμετέχουν σε ένα πείραμα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications