55χρονη νεκρή στα Καλάβρυτα λίγο μετά τον εμβολιασμό της με Pfizer

Αληθινή μάχη για αρκετή ώρα έδωσαν οι γιατροί του νοσοκομείου Καλαβρύτων για να καταφέρουν να σώσουν την 55χρονη Κωνσταντίνα αλλοί λένε ότι ηταν 65, που μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατέρρευσε στο χώρο του νοσηλευτηρίου.

Ολα συνέβησαν νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής όταν η άτυχη γυναίκα μετέβη από το χωριό Κέρτεζη, όπου διέμενε το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο Καλαβρύτων για να προχωρήσει στον δεύτερο κατά σειρά εμβολιασμό της με το εμβόλιο φάιζερ (pfizer). Αφού εμβολιάστηκε, ακολουθώντας το σχετικό πρωτόκολλο, περίμενε σε ειδικό χώρο για λίγα λεπτά πριν αναχωρήσει.

Σύμφωνα με πληφοροφορίες του tempo24, τότε άρχισε να αισθάνεται άσχημα, παραπονέθηκε για πόνο στο στήθος και την πλάτη και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια όλων.

Αμέσως έτρεξαν οι γιατροί για να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Της έκαναν ένεση κορτιζόνης και ένεση αδρεναλίνης και αφού είδαν πως δεν ανταποκρίνεται την διασωλήνωσαν. Ομως παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους η 55χρονη δεν ανέκαμψε ποτέ.

Τα αίτια του θανάτου θα διαπιστωθούν μετά τη νεκροψία και νεκροτομή που θα γίνει το πρωϊ του Σαββάτου, στο νοσοκομείο του Ρίου όπου έχει μεταφερθεί η σορός.

Να σημειωθεί πως πριν τον εμβολιασμό της είχε δηλώσει στους γιατρούς πως δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Είναι δεύτερη φορά που η μοίρα χτυπάει τη συγκεκριμένη οικογένεια. Πριν από χρόνια είχε χάσει ένα από τα δύο παιδιά της σε ατύχημα.

Τώρα, περίμενε με ανυπομονησία να εμβολιαστεί για να μπορέσει να ταξιδέψει μέχρι την Κύπρο και να δει το παιδί της που ζούσε εκεί.

Το τραγικό της ιστορίας είναι πως η γυναίκα διέμενε στην Αθήνα, αλλά είχε εδώ και αρκετούς μήνες μετακομίσει στην Κέρτεζη Καλαβρύτων, τόπο καταγωγής του άνδρα της, θεωρώντας πως θα κινδύνευε λιγότερο από την πανδημία.

Μάλιστα είχε αποφασίσει να εμβολιαστεί ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει στην Κύπρο για να συναντήσει τον γιό της.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications