ΣΥΡΙΖΑ: Οι προσπάθειες της κυβέρνησης για έλεγχο των ΜΜΕ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση -

«Η μονομέρεια, το κλίμα προπαγάνδας, η αποσιώπηση και η διαστρέβλωση ειδήσεων, ο έλεγχος και οι απειλές, πλήττουν τους εργαζόμενους στα Μέσα, την κοινωνία και τη Δημοκρατία μας», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η ελευθερία του Τύπου αποτελεί θεμελιώδη λίθο της δημοκρατίας και η προστασία της θα πρέπει να είναι αυτονόητη, με θεσμικό πλαίσιο διαφάνειας, κανόνες ισονομίας και δημόσια λογοδοσία», αναφέρουν σε κοινή τους δήλωση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ελευθεροτυπίας, ο τομεάρχης Ψηφιακής διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριος Κάτσης και η αναπληρώτρια Αναστασία Γκαρά.

Ο δύο τομεάρχες επιτίθενται στην κυβέρνηση αναφέροντας: «Με νέες λίστες Πέτσα αποφάσισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη να... τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Ελευθεροτυπίας. Αποδεικνύεται πως για κάποιους λίγους εξακολουθούν να υπάρχουν "λεφτόδεντρα" που μοιράζουν εκατομμύρια ευρώ με την έγκριση του "επιτελικού" κράτους». Ακολούθως της καταλογίζουν ότι «οι προσπάθειες της κυβέρνησης για τον έλεγχο των ΜΜΕ και ποδηγέτησης της ενημέρωσης συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και σπατάλη δημόσιου χρήματος, πάρα τις καταδίκες και τη διεθνή κατακραυγή».

Κλείνοντας της χρεώνουν ότι «η κρίση της αξιοπιστίας των ΜΜΕ φέρει τη σφραγίδα της κυβέρνησης και αυτό αποτυπώνεται σε όλες τις διεθνείς εκθέσεις, με τη χώρα μας να κατρακυλά στην κατάταξη για την ελευθερία του Τύπου. Η μονομέρεια, το κλίμα προπαγάνδας, η αποσιώπηση και η διαστρέβλωση ειδήσεων, ο έλεγχος και οι απειλές, πλήττουν τους εργαζόμενους στα Μέσα, την κοινωνία και τη Δημοκρατία μας».

Αυτά διαβάζουν οι μάζες σε έγκυρες πήγες και σου λενε αααα ο ΣΥΡΙΖΑ καλά τα λέει θα το ξανα ψηφίσουμε να σωθούμε ! χωρίς να ξερουν ότι οι πρώτοι που έκαναν λογοκρισία στο ίντερνετ ειναι οι αριστεροί-κομμουνιστές και ειναι ακριβώς το ίδιο με την Νέα Δημοκρατία και παριστάνουν τους εχθρούς, η υποκρισία σε άλλο επίπεδο !στο τέλος θα πουν οτι οι κακοί φασίστες κανουν λογοκρισία και οχι οι ίδιοι !.

Κουίζ: αυτές οι έγκυρες πήγες με γελοίες και ξενικές ονομασίες σε ποιους ανήκουν και ειναι μονο ελάχιστες εδώ καθώς ειναι δεκάδες? η μήπως ο Μητσοτάκης δίνει εντολες σε facebook google?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications