«Πες του να σκάσει και κάνε το εμβόλιο»! ΒΙΝΤΕΟ

Ένα νέο μήνυμα υπέρ του εμβολίου από το διεθνιστικό τηλεοπτικό πρόγραμμα «Jimmy Kimmel Live»!

Διάφορα άτομα που ισχυρίζονται στο βίντεο πως είναι γιατροί, επιδεικνύοντας τα φερόμενα πτυχία τους, φωνάζουν και βρίζουν μπροστά στην κάμερα, σε μία προσπάθεια να ασκήσουν πιέσεις στους σκεπτικιστές των εμβολίων.

Μάλιστα, διατείνονται πως όλοι όσοι στέκονται με επιφυλάξεις απέναντι στα εμβόλια, δεν είναι επιστήμονες. Προπαγανδίζουν… αρνητικά σημεία σχετικά με τους σκεπτικιστές του εμβολίου με έναν τρόπο που υποτίθεται ότι πρέπει να ερμηνευθεί ως… κωμικός. Προς το τέλος του βίντεο, οι… επιστήμονες (θα μπορούσαν να είναι και ηθοποιοί) αρχίζουν να φωνάζουν στην κάμερα!

«Πες του να βγάλει τον γ… σκασμό» λέει μια γυναίκα για ένα υποτιθέμενο σκεπτικιστή του εμβολίου, ενώ σηκώνει το μεσαίο δάκτυλο στην κάμερα. «Απλά μεγαλώστε, γ@μ$το σας και κάντε το εμβόλιο», αναφέρει και όλοι οι «γιατροί και νοσοκόμες» αρχίζουν στην συνέχεια να φωνάζουν «κάντε το εμβόλιο» στις κάμερες τους.

Δείτε απόσπασμα:

Μία άκρως επιστημονική τοποθέτηση για συγκεκριμένη μάζα ανθρώπων! Στην Ελλάδα βέβαια τους έχουν ξεπεράσει, καθώς όπως ειπώθηκε προσφάτως «οι μορφωμένοι κάνουν το εμβόλιο» και οι γιατροί που το αρνούνται «αδυνατούν να κατανοήσουν την βιβλιογραφία».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications