Μιλάνε για υποχρεωτικότητα αλλά δεν ξέρουν ακόμα τις παρενέργειες των εμβολίων! - Τι αποκάλυψε ο Α.Σκουτέλης

«Είναι ακόμα καινούργια, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε για παρενέργειες», είπε ο Α.Σκουτέλης

Παραδοχή σοκ από τον Αθανάσιο Σκουτέλη, μέλος της Επιτροπής Εμβολιασμών, ο οποίος μεταξύ άλλων υποστήριξε πως τα εμβόλια για τον κορωνοϊό είναι καινούργια, ήταν αδύνατον να γνωρίζουν για τις παρενέργειες.

Δηλαδή ο καθηγητής Παθολογίας και Λοιμώξεων παραδέχθηκε πως ουσιαστικά έχουν μετατραπεί σε «πειραματόζωα» (όπως χαρακτηριστικά είπε ο Β.Μανωλόπουλος) με κάποιους απ' αυτούς... να πεθαίνουν.

Όλο αυτό την ώρα που αρκετοί «ειδικοί», με προεξέχοντα τον καθηγητή Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ Θεόδωρο Βασιλακόπουλο, επιμένουν πως τα εμβόλια πρέπει να γίνουν υποχρεωτικά!

Από την πλευρά του ο Α.Σκουτέλης συνέχισε το έργο του Θ.Βασιλακόπουλου (ο οποίος πρότεινε σε γυναίκα να πάει σε ψυχολόγο και να αλλάξει το DNA της) καθώς τα έβαλε και αυτός με τους πολίτες που είναι σκεπτικοί για τον εμβολιασμό.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αναγκάστηκε να αποκαλύψει τις ανησυχίες πολιτών, λέγοντας:

«Στην Γερμανία επιστήμονες βρήκαν τι είναι αυτό που προκαλεί τις παρενέργειες με το εμβόλιο της Astrazeneca και θα προχωρήσουν σε βελτιώσεις. Άρα όταν βγήκε το εμβόλιο της Astrazeneca, δεν είχαν προβλέψει ακριβώς και επιστημονικά ότι μπορεί να προκαλεί παρενέργειες».

«Δεν κατάλαβα την ένσταση των… τριών αυτών», είπε με υποτιμητικό ύφος ο κ. Σκουτέλης και συνέχισε: «Η επιστήμη πηγαίνει βήμα-βήμα, λιθαράκι-λιθαράκι. Παρατηρεί, ερευνά και διορθώνει. Αυτή την στιγμή έγινε μια έρευνα και εντόπισε πιθανώς μια διαταραχή στην μετάφραση του DNA».

«Οι πολίτες αναρωτιούνται πως, αφού δεν ήσασταν έτοιμοι για το δώσατε», συνέχισε ο δημοσιογράφος, ο οποίος δεν μπορούσε να αποφύγει την αναφορά στην μαζική, πλέον, ανησυχία των πολιτών.

«Αυτά είναι αστειότητες. Είναι δυνατόν να ξέραμε από πριν για μία θεραπεία ενός χρόνου. Τον Μάιο του 2020 αρχίσαν να γίνονται δοκιμές για τα εμβόλια», τόνισε γελώντας ο «ειδικός».

Παράλληλα, ισχυρίστηκε πως «τα οφέλη από την χρήση του εμβολίου της AstraZeneca είναι πολλαπλάσια από τους κινδύνους», ενώ για να πείσει πως ότι «δεν μπορούμε να στερήσουμε την επιλογή σε κάποιον που θέλει να εμβολιαστεί».

Και προφανώς κάποιος ο οποίος θέλει να εμβολιαστεί μπορεί να το κάνει, όμως οι γελοιότητες περί «προνομίων» και υποχρεωτικότητας που ακούγονται από τους «ειδικούς», αλλά και από την ίδια την κυβέρνηση είναι κάτι τελείως διαφορετικό.

Να σημειώσουμε πως σε πρόσφατη του συνέντευξη ο Καθηγητής Φαρμακολογίας Βαγγέλης Μανωλόπουλος είχε πει για όσους είναι επιφυλακτικοί στον εμβολιασμό: «Ας αποφασίσουν λοιπόν τι θέλουν να γίνουν. Πειραματόζωα ενός επιθετικού κορονοϊού που σκοτώνει ή πειραματόζωα της επίσημης επιστήμης»,

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications