Μητσοτάκης: Το αρνί την Κυριακή με λίγους και καλούς - Θα τελειώσουμε μόνο όταν εμβολιαστούμε όλοι

Για το τραπέζι του Πάσχα μίλησε ο "πρωθυπουργός", τονίζοντας παράλληλα ότι "η νεολαία δείχνει τον δρόμο".«Με λίγους και καλούς» να είναι το φετινό τραπέζι της Κυριακής του Πάσχα τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε χθες το μεσημέρι το Κέντρο Υγείας Ραφήνας, το οποίο λειτουργεί ως εμβολιαστικό κέντρο και συνομίλησε με πολίτες που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα από 30-39 ετών και είχαν κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό.

«Χαιρόμαστε γιατί η νεολαία δείχνει τον δρόμο, γιατί μόνο έτσι θα τελειώσουμε, όταν εμβολιαστούμε όλοι» υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης ενώ μιλούσε με τους πολίτες που περίμεναν τη σειρά τους.

«Το καλύτερο εμβόλιο είναι το εμβόλιο που κάνουμε γρηγορότερα» πρόσθεσε έπειτα.
Από τις 9:00 το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, είχαν πραγματοποιηθεί 3.076.875 εμβολιασμοί, ενώ καταγράφηκε ημερήσιο ρεκόρ με 66.210 εμβολιασμούς.

«Βλέπω μία πολύ καλή δυναμική και κυρίως από τις νεότερες ηλικίες, που είναι πολύ ενθαρρυντικό, και βέβαια από τον Ιούνιο και πέρα ουσιαστικά δεν θα υπάρχει κανένα ζήτημα διαθεσιμότητας εμβολίων» τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Ουσιαστικά θα ανοίξουμε σε όλο τον πληθυσμό και μετά θα πρέπει να πείσουμε αυτούς οι οποίοι δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα, σε όλες τις ηλικίες, ότι πρέπει να το κάνουν για να προστατέψουν τους εαυτούς τους και να βοηθήσουν όλους μας να ξαναπάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας».

Από τι θα τελειώνουν??? κάτι τέτοιες ασυναρτησίες διαβάζουν επι σειρά ετών σε τέτοιες έγκυρες πήγες:

Οι οποίες βγαίνουν ετσι στην αναζήτηση απο το 2017 την ίδια χρόνια έδωσαν εντολή στην Google να εξαφανίσει ανεξάρτητες σελίδες απο την αναζήτηση, μετα τις εφημερίδες και την τηλεόραση και το ίντερνετ κατάντησε εργαλείο πλύσης εγκεφάλου..και έγινε έντονα εμφανές ηδη απο το 2015 για το τι ηλιθιότητα επικρατεί στο σύνολο του πληθυσμού .

Post A Comment:

1 comment

Που να σου περάσουν σύντομα την φορμόλη...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications