Μητσοτάκης για τα θύματα της Μαρφίν: «Δε θα τους ξεχάσουμε ποτέ»  ενώ έχουν ξεχάσει τους δολοφόνους που ειναι ελεύθεροι (!)

O εμφανιζόμενος ως πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του για τα 11 χρόνια από την τραγωδία που σημειώθηκε στην τράπεζα Marfin στη Σταδίου και άφησε πίσω της τρεις νεκρούς αναφέρει πως «δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ».

Από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο υποκατάστημα της τράπεζας Marfin επί της Σταδίου, έχασαν τη ζωή τους ο Επαμεινώνδας Τσάκαλης, 36 ετών, η Παρασκευή Ζούλια 35 ετών και η Αγγελική Παπαθανασοπούλου 32 ετών, η οποία ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος.

«Έντεκα χρόνια από τη δολοφονία της Παρασκευής Ζούλια, της Αγγελικής Παπαθανασοπούλου και του Επαμεινώνδα Τσάκαλη. Έντεκα χρόνια από τη μαύρη ημέρα που στιγμάτισε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία», γράφει ο πρωθυπουργός.

Λες και η φωτιά ήρθε εξ ουρανού , και οχι απο τις γνώστες αληθινές αριστερο-κομμουνιστικές εγκληματικές οργανώσεις με σωρεία δολοφονιών από το 1974 έως σήμερα,και που φυσικά δρουν ανενόχλητες όλα αυτά τα χρόνια, και απο το 2013 και στο ίντερνετ και παραβιάζουν τους νομούς τους και τους "κανονισμούς τους" στο facebook :

Post A Comment:

1 comment

aikείπε...

Ρωτηστε τον Χρυσοχουντιδη γιαυτες τις αριστερες οργανωσεις,εφ'οσον εχετε παντελη[ηθελημενη;]αγνοια για το παρακρατος.Μετα,χαρακτηριστε και κατι απολειφαδια 17 Νοεμβρη και κοιμηθειτε ησυχα.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications