«Μείωση μισθού σε όσους εκπαιδευτικούς αρνηθούν να κάνουν self test» -  ΒΙΝΤΕΟ

Για πολλοστή φορά η Υφυπουργός Παιδείας, Ζέτα Μακρή, μιλώντας στο Mega, προειδοποίησε πως όσοι «αντάρτες» εκπαιδευτικοί αρνηθούν να κάνουν self test τότε θα υποστούν και τις προβλεπόμενες κυρώσεις.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Μείωση μισθού για όποιον αρνείται να κάνει το τεστ και άρα δεν μπορεί να πάει στην εργασία. Όμως δεν έφθασε καταγγελία εκπαιδευτικού που να αρνείται να κάνει self – test. Αντιθέτως οι εκπαιδευτικοί βοήθησαν στο μέτρο αυτό».

Μάλιστα όσον αφορά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, για τον οποίο έχουν γίνει συζητήσεις και για τον κλάδο των υγειονομικών, η κα Μακρή σημείωσε:

«Δε θα χρειαστεί η υποχρεωτικότητα εμβολιασμού των εκπαιδευτικών.Προσωπική γνώμη είναι ότι δεν θα χρειαστεί η υποχρεωτικότητα, γιατί οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί προσέρχονται κανονικά και εμβολιάζονται. Και συνδικαλιστικά ζητούσαν να προταχθούν στους εμβολιασμούς».

Γνωστοποίησε, ακόμα, ότι από αύριο, οι γονείς θα μπορούν να παραλαμβάνουν και τα δύο self – test από το φαρμακείο την ίδια μέρα, ώστε μεταξύ άλλων, να αποφεύγονται και οι συγχρωτισμοί.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications