Μαγιορκίνης: Σημαντική η συμμετοχή των νέων στον εμβολιασμό (!) ακόμα να τον μαζέψουν αυτόν?

Επιπλέον σημεία υποχώρησης καταγράφει ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων στην επικράτεια, ωστόσο η πίεση στο σύστημα Υγείας παραμένει σταθερά υψηλή, παρουσιάζοντας όμως κάποια σημεία αποσυμπίεσης, ανέφερε κατά την ενημέρωση για την πανδημία ο επίκουρος καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης.

Ο αριθμός των ατόμων στις ΜΕΘ, εντός της τελευταίας εβδομάδας, μειώθηκε 6%. Στην Αττική, συνεχίζεται η συρρίκνωση της επιδημίας, έως και 30%, ωστόσο -όπως είπε- πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί, καθώς περιμένουμε τα στοιχεία από το Πάσχα.

Αναφέρθηκε επίσης και στη σημασία του εμβολιασμού, λέγοντας ότι τα εμβόλια που έχουμε διαθέσιμα αυτή τη στιγμή αποτρέπουν χιλιάδες κρούσματα και θανάτους. Η συμμετοχή των νέων είναι σημαντική καθώς όπως δείχνουν τα στοιχεία οι νέοι οδηγούν την πανδημία, συμπλήρωσε.

Ακόμα να τον μαζέψουν αυτόν για διασπορά ψευδών ειδήσεων με δόλο μαζί με δεκάδες έγκυρες πήγες τους?? που παρουσιάζουν ως "ειδικούς" δικούς τους οι οποίοι λένε και ψέματα του τυπου η πίεση στο σύστημα Υγείας παραμένει σταθερά υψηλή, και πως ενώ επιβάλουν τα εμβόλια τους και κάνουν μέρα νύχτα πλύση εγκεφάλου , βγαίνουν μετά και λένε: Σημαντική η συμμετοχή των νέων (!) "σπουδαίος" ο εικονιζομενος! το μονο που έχει κάνει ειναι 60 δημοσιεύσεις και επιστολές σε "έγκριτα επιστημονικά περιοδικά", ειναι αυτά που κάνουν λογοκρισία εδώ και 100 χρόνια στην επιστήμη/τεχνολογία και σε θέματα υγείας τύπου Ελληνικά Hoaxes, δηλαδή αυτοί στα "έγκριτα επιστημονικά περιοδικά" δεν ειναι καν ούτε γιατροί ούτε επιστήμονες, και κάνουν λογοκρισία σε εφευρέσεις και μελέτες άλλων, ότι δεν αρέσει στους διεθνής συμμορίτες και δεν ειναι απο δικούς τους άπλα δεν τα βαζουν , όποτε έρευνες και μελέτες απο μη δικούς τους θεωρούνται μη έγκυρες γιατι άπλα δεν ειναι σε "έγκριτα επιστημονικά περιοδικά", αυτό ειναι το σύστημα ελέγχου των μισάνθρωπων απο την εποχη του 1900, οι οποίοι τελευταία το περασαν και στο ίντερνετ, οτι δεν αρέσει ειναι fake news θεωρίες συνωμοσίας ..

Άλλος ένας απευθείας απο τη μασονική Αγγλία και το κατα κόσμον Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης "Πανεπιστήμιο παράγωγης χρήσιμων γκοιμ " του έδωσαν και βραβείο "Μαρί Κιουρί" τα αφεντικά του και ειναι οι ίδιοι που αποδεκάτισαν το γένος που άνηκε η συγκεκριμένη σε όλη την Ευρώπη ανεξάρτητου χωράς απο θανάσιμο φυλετικό μίσος για να μείνουν περισσότερες οι κατώτερες φυλές με τα σήμερα αποτελέσματα.

Το μονο κατόρθωμα που έχει κάνει ο συγκεκριμένος ειναι να γραφει post σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους συμφωνα με την έγκυρη πηγή τους wikipedia (!) και λέει είναι μέλος του Βρετανικού Ιατρικού Συλλόγου να πάει στην Βρετανία λοιπόν να παριστάνει τον ειδικό :

Είναι μέλος του Βρετανικού Ιατρικού Συλλόγου, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του Βασιλικού Κολλεγίου Παθολόγων (Royal College of Pathology) και της Βασιλικής Εταιρίας Ιατρικής (Royal Society of Medicine).Επιπλέον, ο κ. Μαγιορκίνης έχει περισσότερες από 60 δημοσιεύσεις και επιστολές σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά, ενδεικτικά New England Journal of Medicine και Lancet Infectious Diseases. Τα διεθνή ΜΜΕ έχουν καλύψει ευρέως το επιστημονικό έργο του Γκίκα Μαγιορκίνη όπως το BBC, το Economist, οι New York Times , το CNN, το National Geographic αλλά και συνεντεύξεις και παρεμβάσεις του έχουν φιλοξενηθεί κατά διαστήματα στην Washington Post, Guardian, Euronews κ.α.

Πολύ σπουδαίο έργο ο συγκρινόμενος ! να γραφει προπαγανδες (τι άλλο?) σε δεκάδες καθεστωτικές έγκυρες πήγες τους !

Αν ζούσε η Μαρί Κιουρί θα τραβούσε τα μαλλιά τους με την παράνοια που επικρατεί, οχι μονο καπηλεύτηκαν τις εφευρέσεις της αυτές οι φυλές που ούτε καν είχαν διανοηθεί ότι υπάρχουν τα ράδιο-κύματα αφού ειναι αόρατα άρα ηταν θεωρίες συνωμοσίας ουγκ! όπως λένε τα πάντα, αν τότε εκαναν κουμάντο αυτές οι κατώτερες φυλές θα την κυνηγούσαν κιόλας ως μάγισσα αιρετική και ότι λέει θεωρίες συνωμοσίας για τα ραδιοκύματα , αλλα καπηλεύτηκαν και το όνομα της για να δίνουν βραβεία σε δικούς τους που δεν έχουν εφεύρει ούτε έχουν επινοήσει τίποτα, και άπλα παπαγαλίζουν αυτα που τους λενε σε μασονικές σχόλες.

Για να τους εμφανίζουν μετα στις μάζες μέσα από άγκυρες πήγες τους ως σπουδαίους και ειδικούς όταν άπλα αναπαραγουν τα βιβλία τους και δεν εχουν κανει τίποτα ουσιαστικό ούτε καν έχουν προσφέρει κάτι, η παράνοια της παράνοιας (!) οχι μονο αυτοί οι σχιζοφρενείς λόγω φυλής που προωθούν τα χρήσιμα γκοιμ τους , αλλα και οι ορδές που θεωρούνται "λογικά και σκεπτόμενα οντά" και δεν καταλαβαίνουν ούτε τα αυτονόητα η δε λογική που έχουν ειναι χωρίς λογική και ο τρόπος που αντιλαμβάνεται το κόσμο και αυτα που γίνονται γύρο τους παραπέμπει σε πρόβατα ..Με αυτά και με αυτά χρόνο με το χρόνο θα γίνεται όλο και χειρότερη η ζωή στο πλανήτη . Αυτό που δεν εχουν καταλάβει ακομα και οι ελάχιστοι σκεπτόμενοι ειναι το γεγονός οτι μεγάλο μέρος του πληθυσμού φέρει ευθύνη για όσα κάνουν οι συμμορίτες, οχι γιατι εξαπατήθηκαν αλλα γιατί έχουν πολλά κοινά με τους συμμορίτες λόγω ράτσας και ρίχνουν και τους υπόλοιπους στο κατώτερο επίπεδο τους ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications