Κάθετος ο Κούβελας: Όχι στον εμβολιασμό των παιδιών, δεν έχει νόημα! Τι θα γίνει αν πάθουν σοβαρή βλάβη;;; vid

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Δημήτρης Κούβελας, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό αναφέρθηκε στην πιθανότητα εμβολιασμού των παιδιών και ήταν κάθετος:

«Είμαι κάθετα αντίθετος σε σχέση με τον εμβολιασμό των παιδιών και των νεαρών, γιατί η πιθανότητα να πάθουν κάποια σοβαρή βλάβη από το εμβόλιο είναι σαν να τους πέσει κεραμίδα στο κεφάλι.

Δεν έχει νόημα να εμβολιαστούν και δεν θα συμβάλλουν καθόλου στο τείχος ανοσίας, καθώς από δηλώσεις των ίδιων των εταιρειών αυτός που κάνει το εμβόλιο προστατεύει μόνο τον εαυτό του, ενώ τον ιό μπορεί να τον μεταδώσει κανονικά.

Επομένως δεν έχουμε κανέναν λόγο να κάνουμε γενικό εμβολιασμό παιδιών και νέων ανθρώπων.

 Κανονικά οι μελέτες θα έπρεπε να ολοκληρωθούν το 2023, τότε θα έπρεπε να κάνουν ο εμβόλιο οι ενήλικες. Επιπλέον, θέλουμε άλλα 4-5 χρόνια έρευνας για να το κάνουμε σε παιδιά. Τώρα εμείς το βάλαμε νωρίτερα και θέλουμε να το κάνουμε σε παιδιά! Το έχουμε τραβήξει από τα μαλλιά».

Αναφορικά με την υποχρεωτικότητα του εμβολίου δήλωσε:

«Δεν μπορεί να υπάρξει για κανέναν υποχρεωτικότητα. Μετά την δίκη της Νυρεμβέργης που καταδικάστηκαν οι ναζί γιατροί, απαγορεύεται η ιατρική πράξη χωρίς την συναίνεση του ασθενούς ή του υγιούς. Αυτό παγιώθηκε και είναι παγκόσμια νομοθεσία με την Συνθήκη του Ελσίνκι»!

Στην συνέχεια επανέλαβε την απορία του γιατί δεν έχει παραγγείλει η Ελλάδα τα αποτελεσματικά κατά του κορωνοϊού μονοκλωνικά αντισώματα, ενώ για το φάρμακα του Ισραήλ και της Pfizer τόνισε πως δεν έχουν δοκιμαστεί σε άνθρωπο, άρα δεν μπορούν να υπάρξουν ακόμα ασφαλή συμπεράσματα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications