ΗΠΑ: Αναφορές για καρδιακά προβλήματα σε νέους που εμβολιάστηκαν

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ εξετάζουν αναφορές για έναν πολύ μικρό αριθμό εφήβων και νεαρών ενηλίκων που εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού και φέρονται να εμφάνισαν καρδιακά προβλήματα, ανέφερε η New York Times (η οποία ειναι των συμμοριτών που ειναι πίσω απο τα εμβόλια ).

Τα CDC εξετάζουν αρκετές δεκάδες αναφορές ότι έφηβοι και νεαροί ενήλικες μπορεί να εμφάνισαν μυοκαρδίτιδα, μια φλεγμονή του καρδιακού μυός, μετά τον εμβολιασμό, τόνισε η εφημερίδα, επικαλούμενη αξιωματούχους των CDC.

Υπήρξαν «σχετικά λίγες» περιπτώσεις και ενδέχεται να μην σχετίζονται καθόλου με τον εμβολιασμό, προσθέτει το δημοσίευμα, αναφέροντας μια ανακοίνωση της ομάδας ασφάλειας εμβολίων της αμερικανικής υπηρεσίας.

Η εξέταση βρίσκεται στα αρχικά στάδια και τα CDC δεν έχουν ακόμη προσδιορίσει εάν υπάρχει οποιαδήποτε απόδειξη ότι τα εμβόλια προκάλεσαν τα καρδιακά προβλήματα, ανέφεραν οι New York Times.

Το καρδιακό πρόβλημα φαίνεται να έχει εμφανιστεί κυρίως σε εφήβους και νεαρούς ενήλικες περίπου τέσσερις ημέρες μετά τη χορήγηση της δεύτερης δόσης τους είτε του εμβολίου της Moderna είτε των Pfizer/BioNTech, και τα δύο εμβόλια mRNA.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, οι ΗΠΑ ενέκριναν το εμβόλιο Pfizer/BioNTech για παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών (!).

Οι καταδικασμένοι δεν έχουν ιδέα για τίποτα, ακριβώς επειδή ο ίδιος ο τρόπος που σκέπτονται ειναι αποτέλεσμα των διεθνών συμμοριτών, αν κρίνεις οτι όλες οι έγκυρες πήγες τους και στην Ελλαδα ειναι στην πρώτη θέση, πάντως σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια τους βλέπεις μεσώ ίντερνετ, αλλα οι περισσότεροι δεν βλέπουν ούτε καταλαβαίνουν τίποτα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications