Φουρθιώτης: Το πρώτο 24ωρο στον Κορυδαλλό - Ζήτησε ρούχα, φάρμακα και ειδική διατροφή

Ο Μένιος Φουρθιώτης από το πρωί της Κυριακής του Πάσχα κρατείται στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με το πολύ έγκυρο MEGA, ο παρουσιαστής υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ για κορονοϊό, το οποίο βρήκε αρνητικό και έτσι δεν χρειάστηκε να μπει σε 14ημερη καραντίνα (γελάνε και οι πέτρες).

Σωφρονιστικές πηγές που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός επισημαίνουν πως ο κ. Φουρθιώτης φτάνοντας στη φυλακή ζήτησε να παραλάβει τα ρούχα του, κάποια φάρμακα, ειδική διατροφή και να μιλήσει με τους δικηγόρους του, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει τα επόμενα 24ωρα.

Στην ίδια πτέρυγα με τον 35χρονο παρουσιαστή βρίσκονται εκεί κυρίως οι κρατούμενοι που εργάζονται στις φυλακές ενώ το κελί που ουσιαστικά είναι ένας μεγάλος θάλαμος, το μοιράζεται με ακόμα τέσσερα άτομα, τα οποία χαρακτηρίζονται «χαμηλής επικινδυνότητας» αν και παλιά εκεί εξέτιαν την ποινή τους κρατούμενοι για οικονομικά εγκλήματα.

Όπως έγινε γνωστό, ο 35χρόνος παρουσιαστής, δήλωσε αθώος στην απολογία του: «Αρνούμαι τις κατηγορίες. Δεν σκηνοθέτησα τις επιθέσεις που έγιναν σπίτι μου. Είμαι στόχος» φέρεται να ισχυρίστηκε.

Το κατηγορητήριο
Το κατηγορητήριο σε βάρος του είναι βαρύ καθώς περιλαμβάνει τα δύο κακουργήματα που είναι η ηθική αυτουργία κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση στη διακεκριμένη οπλοκατοχή και οπλοφορία και η ηθική αυτουργία στην έκρηξη και οπλοφορία. Τα πλημμελήματα είναι:
Σύσταση συμμορίας
Ηθική αυτουργία σε οπλοχρησία
Ηθική αυτουργία στην προμήθεια κατοχή εκρηκτικής βόμβας
Ηθική αυτουργία σε διακεκριμένη φθορά
Απόπειρα εκβίασης
Ψευδή καταγγελία
Πρόκληση και προσφορά για την τέλεση αδικήματος σε βαθμό πλημμελήματος.

Περίεργη περίπτωση του συγκεκριμένου, που ειναι ύποπτος ότι ανήκει σε μια συγκεκριμένη φυλή, και επειδή ειχαν ασχοληθεί και οι ελληνόφωνοι με αυτόν γίνεται ακόμη πιο ύποπτη η υπόθεση του ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications