Βασιλακόπουλος: Οι “μορφωμένοι” κάνουν το εμβόλιο, vid

Σύμφωνα με αυτόν οι «μορφωμένοι» είναι όσοι υπακούνε αυτά που τους λένε σε οποιοδήποτε θέμα σαν καλοί δούλοι ελάχιστης νοημοσύνης , ακόμα και αν δεν έχουν στοιχειώδες λογική αυτά που τους λένε,γιαυτό έχουν κάνει τα σχολεία σαν τα μούτρα τους ώστε να έχουν όλοι ακόμα και με νοητική στέρηση πτυχία και να θεωρούνται "μορφωμένοι" και εξυπνοί.

Όλοι οι υπόλοιποι που έχουν ελεύθερο πνεύμα και τρόπο σκέψης είναι οι αμόρφωτοι, στο μεταξύ αποκαλεί αμόρφωτους και σκεπτόμενους γιατρούς (!) ενώ οι χρήσιμοι ηλίθιοι που κάνουν ότι τους λένε ειναι μορφωμένοι, ακριβώς τα ίδια λένε οι συμμορίτες εδώ και χρόνια, παρουσιάζουν τους λογικούς ως αμόρφωτους ψεκασμένους φασίστες και συνωμοσιολόγους και διάφορες τέτοιες ταμπέλες, και τους ηλίθιους που διαβαζουν δεκάδες σελίδες τους και κάνουν δεδομένα ότι ηλιθιότητες τους λενε επι σειρά ετών ως μορφωμένους:

Δεν έχουν ικανότητα να διαβάζουν την βιβλιογραφία οι γιατροί που το αρνούνται...Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος Καθηγητής Πνευμονολογίας – Εντατικής Θεραπείας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών έδωσε πάλι τα ρέστα του.

Αφού επαίνεσε όσους νέους έκαναν το εμβόλιο ως «μορφωμένους» δήλωσε, μεταξύ άλλων, σε τηλεοπτικό σταθμό:
«Η ΠΟΕΔΗΝ μου έχει στείλει εξώδικο επειδή προσπάθησα να ερμηνεύσω γιατί οι νοσηλευτές, κατά μέσο όρο εμβολιάζονται πολύ λιγότερο από τους γιατρούς».

«Σας έστειλαν εξώδικό επειδή είπατε την άποψή σας», αναρωτήθηκε ο δημοσιογράφος. Άραγε μόνο η άποψη εκείνων που είναι υπέρ των συγκεκριμένων εμβολίων πρέπει να προστατεύεται;, θα μπορούσε κάποιος να απαντήσει.

Συνέχισε ο κ. Βασιλακόπουλος: «Ναι και δημόσια θα με σύρουν στα δικαστήρια, επειδή είπα πως ο εμβολιασμός είναι θέμα μόρφωσης. Και θα το πω και τώρα. Κανονικά όλοι οι υγειονομικοί θα έπρεπε να έχουν εμβολιαστεί.

20% των ιατρών δεν έχουν εμβολιαστεί δυστυχώς. Οι γιατροί δεν είναι ενιαίο σύνολο. Δεν έχουν όλοι την ίδια ικανότητα να διαβάζουν σωστά την βιβλιογραφία.

Η άποψή μου είναι πως όλοι υγειονομικοί πρέπει υποχρεωτικά να εμβολιάζονται».

Post A Comment:

1 comment

aikείπε...

Βασιλακοπουλε και εσεις οι μορφωμενοι,σκυψτε να κανετε ο,τι σας λεει ο Γεραπετριτης[αλλη μορφωση],σκοτωστε κι αλους συνανθρωπους μας[απο πρισυ ζυζητατε,ντεμεκ,για φαρμακα]και ασε εμας τους αμορφωτουςνα βλεπουμε το Λοιμωδων κλειστο για 500χιλ.να ξερουμε οτι οι συσκευες αυξημενης ροης,που σωζουν κοσμο,κοστιζουν κατω απο4 χιλ.και πολλα αλλα επειδη,ως αμορφωτοι ειμαστε περιεργοι.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications