Αρχαίο άγαλμα αστροναύτη τριών χιλιάδων ετών που βρέθηκε στην Καππαδοκία της Ανατολίας ? (σημερινή Τουρκία)

Στις 26 Απριλίου 2021, ένας χρήστης του Facebook στο εξωτερικό μοιράστηκε μια εικόνα ενός υποτιθέμενου "ειδώλου 3.000 ετών που βρέθηκε στην Καππαδοκία", χωρίς να αποκαλύψει επιπλέον στοιχεία. Η εικόνα έγινε γρήγορα δημοφιλής και αμέσως θύμισε τους αρχαίους αστροναυτές του Έριχ φον Ντένικεν.

Αναλύοντας λεπτομερώς την εικόνα του αγαλματώματος, βλέπουμε ότι μοιάζει με στολή που φορούν οι σημερινοί αστροναύτες.Και στο κεφάλι φαίνεται να φοράει κράνος. Στην αριστερή πλευρά, υπάρχει μια αναπαράσταση ενός UFO και δέξια ένα άνθρωπος να κρατάει ένα καλάθι .

Είναι το αγαλματίδιο η αναπαράσταση επίσκεψης από τα άστρα που πραγματοποιήθηκε πριν από 3.000 χρόνια, ή ίσως περισσότερο, στη μυστηριώδη Καππαδοκία;

Για χιλιάδες χρόνια, υπήρχαν ανθρώπινοι οικισμοί στην περιοχή της Καππαδοκίας, όπως το Derinkuyu. Με υπόγεια καταφύγια όπου ολόκληρες πόλεις μπορούσαν να καταφύγουν σε υπόγεια καταφύγια και να επιβιώσουν για πολλούς μήνες χωρίς να βγουν.

Σύμφωνα με τα αρχαία κείμενα των Βέδων η "γνώση", το αρχαιότερο βιβλίο στον κόσμο. Η λέξη Βέδα σχετίζεται με την ελληνική ρίζα Γ ο ι δ (ο ἶ δ α) και σημαίνει γνώση, την γνώση που αποκαλύφθηκε και τελικά τη θεολογία.. Η προφήτης Ahura Mazda είχε μια πολυώροφη υπόγεια πόλη που χτίστηκε για να προστατεύσει μια επιλεγμένη ομάδα ανθρώπων και ζώων από μια παγκόσμια εποχή των παγετώνων, την οποία την αποκαλεί κακούς χειμώνες. Σύμφωνα με πολλούς γνωστούς κλιματολόγους, η τελευταία εποχή των παγετώνων που καταγράφηκε είχε την κορύφωση της πριν από 18 χιλιάδες χρόνια και έληξε πριν 10 χιλιάδες χρόνια.

Πιστεύεται ότι η "Ahura Mazda" ήταν μια εξωγήινη οντότητα που καθοδήγησε τους κατοίκους της γης,και έδωσε την τεχνολογία που χρειάζονταν για την κατασκευή αυτών των αρχαίων καταφυγίων.

Σύμφωνα με τα ιερά βιβλία των Βεδών, η Ahura Mazda κινήθηκε απο τον ουρανό με άρμα φωτιάς. Αυτό μπορεί να μας οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι ήταν ήρθε απο το διάστημα , και ήθελε να προστατεύσει τους ανθρώπους απο την εποχή των παγετώνων για την επιβίωσή τους στο μέλλον.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications