Αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου:Η έξαρση της εγκληματικότητας οφείλεται στην εισροή πληθυσμών.

Σε μία πολύ σημαντική διαπίστωση που σπανιότατα ακούγονται στα κανάλια τους προέβη η Πρόεδρος Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος και Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Άννα Ζαΐρη.

Η ίδια σχολιάζοντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη τις πτυχές της στυγερής δολοφονίας μίας 20χρονης κοπέλας στα Γλυκά Νερά, πιθανότατα από σεσημασμένους λαθρομετανάστες, παραδέχθηκε πως εν πολλοίς η εκθετική αύξηση της εγκληματικότητας στη χώρα μας οφείλεται στην εισροή αλλοδαπών πληθυσμών.

Και εξήγησε:

«Επειδή η Ελλάδα είχε πολλών αιώνων παράδοση στον σεβασμό της ανθρώπινης ζωής, αυτή η έξαρση που παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό νομίζω ότι οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην εισροή πληθυσμών οι οποίοι δεν ασπάζονται τις ίδιες αξίες με τον Έλληνα. Δεν έχουν την ίδια εκπαίδευση.

Όταν ένα παιδί στο σχολείο συνεχώς ακούει πόσο σημαντικό είναι να σεβόμαστε τον άλλο, τα όρια της ελευθερίας μας σταματούν εκεί όπου ξεκινάει η ελευθερία του άλλου, αυτά όλα διαπλάθουν. Η εκπαίδευση γίνεται από τότε που το παιδάκι είναι μικρό. Να μάθει να σέβεται τον εαυτό του και τον άλλον απέναντι. Αυτό το βλέπουμε να ανατρέπεται όταν αυξάνονται οι ομάδες που δεν έχουν την ίδια αντίληψη για τη ζωή. Δεν είναι ελληνικό το φαινόμενο, αλλά αυτό δεν μειώνει την επικινδυνότητα και τη σοβαρότητά του. Δείτε τι συμβαίνει στις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης. Βλέπετε ότι ανατρέπεται η κοινωνική ειρήνη».

Κάπου σε εκείνο το σημείο εντέχνως διακόπτουν τον ειρμό της οι δημοσιογράφοι στο στούντιο. Έξαλλου ο ΑΝΤ1 έχει… πολύ «σοβαρότερα θέματα» να παρουσιάζει στα πρόβατα που το βλέπουν, όπως το να κάνει διαφήμιση σε κανάλια youtube «ειδικών» και σε θέματα επιστήμης, καθώς δεν τους φτάνει η προώθηση που έχουν από το ίδιο το youtube που κατεβάζει ότι είναι αντίθετο και στην ψευδό-επιστήμη τους .

Κοινός έχουν μαγαρίσει εδώ και πολλά χρόνια και τον τομέα της επιστήμης τα πάντα είναι μύθος θεωρίες συνωμοσίας και ψευδό-επιστήμη εκτός αυτά που λέμε εμείς τύπου ιερά εξέτασης του μεσαίωνα … γιαυτό σταμάτησε απότομα η εξέλιξη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications