Αντιεισαγγελέας:Η έξαρση της εγκληματικότητας οφείλεται στην εισροή πληθυσμών – Την «έκοψαν» άρον άρον – ΒΙΝΤΕΟ

Σε μία πολύ σημαντική διαπίστωση που σπανιότατα ακούγονται στα κανάλια τους προέβη η Πρόεδρος ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος και Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Άννα Ζαΐρη.

Η ίδια σχολιάζοντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη τις πτυχές της στυγερής δολοφονίας μίας 20χρονης κοπέλας στα Γλυκά Νερά, πιθανότατα από σεσημασμένους αλλοδαπούς, παραδέχθηκε πως εν πολλοίς η εκθετική αύξηση της εγκληματικότητας στη χώρα μας οφείλεται στην εισροή αλλοδαπών πληθυσμών.

Και εξήγησε:

«Επειδή η Ελλάδα είχε πολλών αιώνων παράδοση στον σεβασμό της ανθρώπινης ζωής, αυτή η έξαρση που παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό νομίζω ότι οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην εισροή πληθυσμών οι οποίοι δεν ασπάζονται τις ίδιες αξίες με τον Έλληνα. Δεν έχουν την ίδια εκπαίδευση.

Όταν ένα παιδί στο σχολείο συνεχώς ακούει πόσο σημαντικό είναι να σεβόμαστε τον άλλο, τα όρια της ελευθερίας μας σταματούν εκεί όπου ξεκινάει η ελευθερία του άλλου, αυτά όλα διαπλάθουν.

Η εκπαίδευση γίνεται από τότε που το παιδάκι είναι μικρό. Να μάθει να σέβεται τον εαυτό του και τον άλλον απέναντι. Αυτό το βλέπουμε να ανατρέπεται όταν αυξάνονται οι ομάδες που δεν έχουν την ίδια αντίληψη για τη ζωή. Δεν είναι ελληνικό το φαινόμενο, αλλά αυτό δεν μειώνει την επικινδυνότητα και τη σοβαρότητά του.

Δείτε τι συμβαίνει στις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης. Βλέπετε ότι ανατρέπεται η κοινωνική ειρήνη».Παρατηρήστε σε εκείνο το σημείο πως εντέχνως διακόπτουν τον ειρμό της οι δημοσιογράφοι στο στούντιο:

Έξαλλου ο ΑΝΤ1 έχει πολύ σοβαρότερα θέματα να παρουσιάζει στα πρόβατα που το βλέπουν, όπως το να κάνει διαφήμιση σε κανάλια youtube "ειδικών" και σε θέματα επιστήμης, καθώς δεν τους φτάνει η προώθηση που έχουν από το ίδιο το youtube που κατεβάζει οτι ειναι αντίθετο και στην ψευδό-επιστήμη τους μεταξύ άλλων :

Κοινός εχουν μαγαρίσει εδώ και πολλά χρόνια και τον τομέα της επιστήμης τα παντα ειναι μύθος θεωρίες συνωμοσίας και ψευδό-επιστήμη εκτός αυτα που λέμε εμείς τύπου ιερά εξέτασης του μεσαίωνα ... γιαυτό σταμάτησε απότομα η εξέλιξη, στα χρονικά μονο σε μια χωρα δεν έλεγχαν ούτε την επιστήμη για 5-10 χρόνια ηταν στην "κάκια ναζιστική Γερμανία" και πήγε 100 χρόνια μπροστά σε όλα σε μολις 5 χρόνια, και σήμερα απολαμβάνουν την τεχνολογία που δεν ειχαν δει ούτε στα όνειρα τους ακόμα και οι εχθροί "των κακών", άλλο που από το κακό δεν έρχονται εφευρέσεις, (το έλεγαν και οι αρχαίοι φιλόσοφοι) αλλα μπορεί να δει και ο καθένας με στοιχειώδες αντίληψη ποτε δεν ήρθαν εφευρέσεις απο βάρβαρους, κατι δεν κολλάει εδώ λοιπόν σύμφωνα με αυτά που λένε, άφου οι περισσότερες εφευρέσεις μετα το μεσαίωνα ειναι απο την Γερμανική αυτοκρατορία και την Γερμανία στην συνεχεία εως το 1945, αλλα ποιος να προσέξει αυτη την λεπτομέρεια?? πόσο δε όταν σκεφτείς οτι ορδες ανεγκέφαλων που εχουν φάει τόνους προπαγάνδας εχουν κανει δεδομένη την Βρετανική προπαγάνδα του 30 ότι οι ξανθοί Γερμανοί (τότε γιατί σήμερα έχει γίνει σαν την Ελλάδα,γέμισε και εκεί "μιγάδες της μεσογείου" και Λατίνους ) ηταν μογγολικής καταγωγής όταν δεν υπάρχει ξανθός Μογγόλος (!) .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications