Ένας χρονοταξιδιώτης ανακοινώνει ότι θα λάβει χώρα ένα  «μεγάλο γεγονός» στις 7 Οκτωβρίου 2021 στον Ατλαντικό

Πριν από είκοσι χρόνια, ο πιο διάσημος «ταξιδιώτης του χρόνου» ήρθε από το 2036 για να βρει ένα IBM 5100. Στις 2 Νοεμβρίου 2000, ένας άντρας που ονομάζεται John Titor , με το όνομα χρήστη "Time_Traveler_0", δημοσίευσε ένα μήνυμα σε ένα ελάχιστα γνωστό φόρουμ στο Διαδίκτυο που ονομάζεται Time Travel Institute Forum Είπε ότι είχε κάνει ένα ταξίδι στο 2000 από 2036.

Αυτό πυροδότησε μια παράκρουση τεσσάρων μηνών, με τον Titor να απαντά σε πολλές ερωτήσεις και να εξηγεί στους χρήστες για τη ζωή του το 2036. και μάλιστα να προσφέρει διαφορετικές προβλέψεις για το μέλλον. Κατά τη διάρκεια των επόμενων τεσσάρων μηνών, οι 570 αναρτήσεις του Titor θα περιγράψουν μια «επερχόμενη» εμφύλια σύγκρουση για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, και μάλιστα προειδοποιούν για ένα ξέσπασμα ασθένειας. Ωστόσο, στις 24 Μαρτίου 2001, ο John Titor εξαφανίστηκε. Αλλά το φαινόμενο του John Titor δεν τελείωσε. Στην πραγματικότητα, μόλις ξεκίνησε.

Αυτοί οι τέσσερις μήνες και οι 570 δημοσιεύσεις του οδηγούσαν στην δημιουργία ιστότοπου (JohnTitor.com), πολλά βιβλία (όπως "John Titor: η ιστορία ενός ταξιδιώτη στο χρόνο"), μια ταινία ("Traveler Zero" ), και ένα βιντεοπαιχνίδι ("Steins; Gate").
Αλλά τώρα, ένας υποτιθέμενος ταξιδιώτης του χρόνου που δημοσιεύει βίντεο στο TikTok ισχυρίζεται ότι προέρχεται από το 2485 και μάλιστα τόλμησε να αποκαλύψει μια επικείμενη καταστροφή.

Ο χρονοταξιδιώτης στο TikTok
Είναι γνωστό ως «That One Time Traveller» δημοσιεύει αμέτρητα βίντεο στο TikTok στο όχι πολύ μακρινό μέλλον. Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει απολύτως καμία απόδειξη για το τι δημοσιεύει ειναι από το μελλον, και με ορισμένους από τους οπαδούς του να επισημαίνουν ότι οι προηγούμενες προβλέψεις του δεν έχουν γίνει πραγματικότητα, κατάφερε να συγκεντρώσει 1,2 εκατομμύρια ακόλουθους.

"Θυμηθείτε την ημερομηνία 7 Οκτωβρίου 2021, κάτι καταπληκτικό θα βρεθεί στον Ατλαντικό Ωκεανό", λέει σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στις 28 Μαρτίου. "Η ανακάλυψη αλλάζει τα νερά για πάντα και αλλάζει επίσης την ανθρώπινη ζωή για πάντα. Αποθηκεύστε την ημερομηνία, για να την θυμηθείτε . "

Όπως πολλές από τις άλλες προβλέψεις του, δεν παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα μπορούσε να είναι. Σε αντίθεση με άλλους λεγόμενους χρονοταξιδιώτες που ειναι φάρσες τις περισσότερες φόρες , ο "That One Time Traveller" δημιουργεί τις δημοσιεύσεις βίντεο μέσω μοντάζ και δεν δείχνει ποτέ το πρόσωπό του ή τον "πλανήτη του". .

Σε ένα άλλο από τα αμφιλεγόμενα βίντεο του, επιβεβαιώνει ότι είναι από το έτος 2485 και εργάζεται για μια εταιρεία που ονομάζεται Aura, η οποία δημιούργησε μια χρονομηχανή . "Ζω σε έναν μικρό πλανήτη που ονομάζεται 'Vadho'", προσθέτει ο υποτιθέμενος ταξιδιώτης του χρόνου. "Είναι ένας από τους μικρότερους πλανήτες που έχουμε βρει με αξιόπιστες πηγές και σημάδια ζωής."

Και σε μια ακόμη πιο περίεργη αποκάλυψη, ο "ταξιδιώτης του χρόνου" λέει ότι ένας γιγαντιαίος αστεροειδής θα προκαλέσει την καταστροφή της Γης στις 6 Ιουλίου 2788.

Οι υποτιθέμενες δημοσιεύσεις του ταξιδιώτη χρόνου προκάλεσαν μεγάλη αναταραχή στο κοινωνικό δίκτυο κοινής χρήσης βίντεο. Και υπάρχουν πολλοί χρήστες που έχουν επισημάνει ότι ορισμένες από τις αποκαλύψεις του δεν ήταν ακριβείς και άλλοι αμφισβήτησαν πώς γνωρίζει την ημερομηνία του τέλους του χρόνου. "Ωστόσο, εκείνη την εποχή θα έχει γίνει αποικισμός στον Άρη, τη Σελήνη και πολλούς άλλους πλανήτες", προσθέτει...

Αλλά αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο είναι ότι αν ο "That One Time Traveller" θέλει να γίνει ο νέος John Titor. Είτε η ιστορία του Titor είναι αληθινή είτε όχι.

Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι αξιόπιστοι άνθρωποι έχουν εξηγήσει τις εμπειρίες τους σχετικά με το ταξίδι στο χρόνο σε εποχές όταν δεν υπήρχε προϋπάρχουσα γνώση σχετικά με τα ταξίδια στο χρόνο, και φυσικά σε εποχές που δεν υπήρχε καν ίντερνετ ώστε να το κάνει κάποιος για να μαζέψει κοινό.

Στην περίπτωση αυτού του τύπου που λέει ότι :ένας γιγαντιαίος αστεροειδής θα προκαλέσει την καταστροφή της Γης στις 6 Ιουλίου 2788 ... Αυτό ειναι η "νέμεσις" η οποιος αλλιως το ξέρετε, η επανεκκίνηση του πλανήτη που θα γίνει γύρο στο 3000 , ο χρόνος θα αρχίσει να μετρά ξανα από το 0, τα 2/3 του πληθυσμού της Γης θα εξαφανιστούν όλες οι κατώτερες και μοχθηρές ράτσες του λεγόμενου Γιαχβέ που ειναι ανάμεσα σας παντού όσο ειναι αυτές οι φυλές στην Γη δεν υπάρχει σωτηρία , η δημοκρατία τους και οι Αβρααμικές θρησκείες θα εξαφανιστούν, για να έρθουν ξανα οι ευτυχισμένες μέρες στην Γη . Επειδή αυτα ειναι γνωστά στους μύστες είτε τα ξέρει και αυτός και παριστάνει τον χρονοταξιδιώτη, είτε και να ειναι να τα λέει μπερδεμένα , καθώς θα καταστραφεί και ο ελάχιστος αποικισμός του Άρη ώστε να μην εξαπλωθεί το κακό, και να γίνει εδώ στην Γη η κόλαση των μοχθηρών φύλων του Γιαχβέ για να σταματήσει ο κύκλος των αναγεννήσεων τους δεν λέμε περισσότερα δημοσια διότι αυτα ειναι για λίγους και συγκεκριμένου γένους,για την ιστορία ταξίδια στο χρόνο γίνονται ούτως η άλλως σε πνευματικό επίπεδο .

Ο άλλος λέει τι με ενδιαφέρει τι θα γίνει το 3000 ? τόσο του κόβει τόσα λέει , ένας άλλος έλεγε "τώρα τι κάνουμε?" όταν βάλαμε για τις θηριωδίες αυτών που τώρα κόπτονται για το κάλο σας στο μεσαίωνα, τωρα δεν κανουμε τίποτα, ειναι αργά για δάκρυα, επειδή μεγάλο μέρος του πληθυσμοί εχει πάρει το μέρος των μοχθηρών χωρίς να το ξέρει και αυτό ακριβώς ειναι το πρόβλημα στην Γη, ειναι τόσο κατώτεροι πολλοί που όσο υπάρχουν αυτοί δεν θα αλλάξει τίποτα γιατί παρασύρουν και τους άλλους στο επίπεδο τους , εμείς γράψαμε ότι ειναι οι ίδιοι με αυτούς τώρα, αυτοί που έσφαζαν ως τερατα με την "ιερή εξεταση" το μεσαίωνα και κράτησαν 2000 χρόνια την ανθρωπότητα στον σκοταδισμό, ελληνικά μιλάμε! όταν λέμε οι ιδιοι εννοούμε οι ίδιοι, τι δεν καταλαβαινουν οι πόλλοι? γιαυτό επικράτησαν οι μοχθηροί επειδή δεν κοιτάνε μονο για 70-100 χρονιά όσο ειναι η μια ζωή τους αλλα 200 χρόνια μπροστά και ο νοών νοείτω, και δεν μας άφορα τι σας εχουν μάθει μεσώ των θρησκειών τους ώστε να σας κρατούν στον σκοταδισμό! ούτε θα κάνουμε λογικά οντά διάφορους που νομιζουν οτι ειναι άνθρωποι ενώ δεν έχουν ούτε καν στοιχειώδες λογική , η να το πούμε διαφορετικά : μήπως υπάρχει περίπτωση να σταματήσουν να βλέπουν τα κανάλια και να υποστηρίζουν ιστοσελίδες που ανήκουν στους δυνάστες της ανθρωπότητας? μήπως θα σταματήσουν να αναπαράγουν ψέματα των μοχθηρών ως δεδομένα και να παρασύρουν τους πάντες στην αποχαύνωση και γίνεται αλυσίδα χωρίς σταματημό? μήπως οι δογματικές ράτσες θα σταματήσουν να ειναι δογματικές σε μια νύχτα ? φυσικά και όχι ... γιαυτό πρέπει να εξαφανιστεί μεγάλο μέρος του πληθυσμού ώστε να γεννηθούν μετα ξανα μονο τα αγνά πνεύματα σε πολύ καλύτερο κόσμο χωρίς τους εισβολείς ........

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications