Το ανέκδοτο της ημέρας ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για λογοκρισία της ΕΡΤ : Ανησυχητικά φαινόμενα λογοκρισίας στην ΕΡΤ

Ότι πιο μοχθηρό υπάρχει στο σύμπαν στο φυσικό υλικό κόσμο και στο μη υλικό ειναι στην Γη = Διάβολος τι γράφουν στην εγκυρη πηγή τους ονόματι wikipedia: Με την ονομασία Δίαβολος, ή Σατανάς, Εωσφόρος και Βεελζεβούλ, ονομάζουμε τον Αρχηγό των πονηρών πνευμάτων, του κόσμου της αμαρτίας και του κάτω κόσμου (ένα ψέμα).

O εβραϊκός όρος "satan" είναι ουσιαστικό, και όχι όνομα, προερχόμενο από ρήμα που σημαίνει "εμποδίζω ή είμαι αντίθετος". Κυριολεκτικά μεταφράζεται ως "ο κατήγορος" ή "ο αντίπαλος" (πάντως ο αντίπαλος του κακού ειναι το κάλο ).

Στην παραδοσιακή Χριστιανική εκδοχή, η λέξη satan μεταφράζεται ως ο "Διάβολος" και είναι ένας άγγελος ο οποίος επαναστάτησε κατά του Θεού, προσπαθώντας να εξαπατήσει και να θέσει υπό τον έλεγχό του την ανθρωπότητα...

Στο Ισλάμ υπάρχει έντονη η παρουσία και η δράση του Διαβόλου. Ονομάζεται Ιμπλίς (Iblis) ή Σαϊτάν (Shaitan) και σκοπός του είναι η ακύρωση του λόγου του Θεού.Όλες αυτές οι ασυναρτησίες και διαστρεβλώσεις δεν ειναι θεωρίες συνωμοσίας κατα τους συμμορίτες οταν ακόμα και η φράση τους "θεωρίες συνωμοσίας" αυτό ακριβώς ειναι λογοκρισία της αληθείας ..

Τι σχέση έχουν όλα τα άνωθεν με το θέμα που ακολουθεί? άμεση σχέση άπλα δεν εχει καταλάβει κανένας όπως φαίνεται ότι οι "δαίμονες" κυκλοφορούν ανάμεσα τους, και τους βλέπουμε από το 2014 μεσώ ίντερνετ επειδή έξω παριστάνουν τους φυσιολογικούς ανθρώπους στο ίντερνετ φαίνεται καλύτερα η μοχθηρή φύση τους επειδή εκδηλώνονται με την ασφάλεια του ίντερνετ, και η συμπεριφορά τους παραπέμπει σε αυτο που ξέρετε ως δαίμονες ,αυτοί ειναι ο ορισμός του κακού γιαυτό τσιρίζουν για ίσα δικαιώματα δημοκρατία και τα σχετικά, μετα βεβαία έμαθες και αληθινή ιστορία και επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές υποψίες ότι κατι δεν πάει καλα με αυτούς οχι άπλα δεν εχουν ίχνος ηθικής ψεύδονται στα πάντα και στάζουν απο παντού υποκρισία μονο που μιλάνε, αλλα οι μάζες οχι άπλα δεν ξερουν αληθινή ιστορία αλλα δεν βλέπουν καν την μοχθηρή φύση τους :

Για φαινόμενα λογοκρισίας στην ΕΡΤ, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κάποιος Νάσος Ηλιόπουλος.
Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Την προηγούμενη εβδομάδα δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με ερώτησή τους ζήτησαν την εφαρμογή προληπτικής λογοκρισίας στην ΕΡΤ, με αφορμή ένα σατιρικό τραγούδι του Σπύρου Γραμμένου. Απ’ ό,τι μαθαίνουμε η αρχισυντάκτρια της εκπομπής Γιώτα Παππά έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις, ενώ η ΕΣΗΕΑ εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης. Σήμερα η δημοσιογράφος Μάχη Νικολάρα με ανάρτησή της καταγγέλλει επιχείρηση λογοκρισίας στη δημόσια τηλεόραση σε ρεπορτάζ της που είχε ακριβώς αυτό το θέμα: τη λογοκρισία».

«Τα παραπάνω φαινόμενα είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά» σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και καταλήγει: «Οι υπεύθυνοι ειδήσεων στην ΕΡΤ, αλλά και ορισμένοι στη ΝΔ θα πρέπει να καταλάβουν ότι η “κοπτοραπτική” στη δημόσια τηλεόραση είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι που βλάπτει την ίδια τη Δημοκρατία».

Οι αριστεροί μιλάνε για λογοκρισία(!) ενώ οι ίδιοι οχι άπλα κάνουν λογοκρισία και στο ίντερνετ αλλα και πόλεμο σε ανεξάρτητες πήγες απο 2015, η δε ΕΡΤ όπως και η ιστόσελίδα της ειναι καθαρά μαρξιστική όπως όλες που γράφουν για "κακούς φασίστες" και βάζουν ιστορικά ψέματα και έχουν εξαπατήσει εκατομμύρια για το ποιοι ηταν οι κακοί με ψέματα και λογοκρισία, και όλως τυχαιως όλα τα αναρχο-τρολλ ειναι αριστο-κομμουνιστες όπως και δεκαδες δήθεν έγκυρες πήγες και δήθεν ανεξάρτητες ανηκουν στους διέθνες συμμορητες .

Η "ανεξάρτητη" ΕΣΗΕΑ εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης ...

«Τα παραπάνω φαινόμενα είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά» ..

Επικίνδυνο παιχνίδι που βλάπτει την ίδια τη Δημοκρατία. (κλασική φράση συμμοριτών κατα τα αλλα η Δημοκρατία ηταν τον αρχαίων Ελλήνων )

Post A Comment:

1 comment

Ο ΔΑΙΜΩΝ ΟΥΔΟΛΩΣ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ Ο ΦΕΡΩΝ ΤΟ ΦΩΣ,ΟΜΩΣ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΔΙΕΣΤΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΔΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΟΝΟΜΑΖΕΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΜΒΑΝΕΤΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΤΟ ΚΑΤ' ΕΠΙΦΑΣΗ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΣΟ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΑΙΟ ΕΠΙΚΟΙΣΜΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΚΑΙ ΖΟΜΠΥ.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications