Σφοδρές ολονύχτιες συγκρούσεις - Ρώσοι: Εξουδετερώθηκε επίλεκτη Ουκρανική ομάδα αναγνώρισης - Μετέφεραν τον όλμο 2S4 Tyulpan!

Σφοδρές ολονύχτιες συγκρούσεις διεξάγονται αυτή τη στιγμή στο Ντονμπάς μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών όπως μπορείτε να ακούσετε και στο βίντεο παρακάτω. Ταυτόχρονα ρωσικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν πως εξουδετερώθηκε ουκρανική επίλεκτη ομάδα αναγνώρισης.

Τι αποκαλύπτουν ρωσικά ΜΜΕ
Mια άλλη πτυχή στον θάνατο Ουκρανών στρατιωτών τις τελευταίες ώρες παρουσιάζουν ρωσικά ΜΜΕ. Το Κίεβο είχε παραδεχτεί πως ένας Ουκρανός σκοτώθηκε από νάρκη.

Τι υποστηρίζουν οι Ρώσοι:
“Καθώς η Ουκρανία συνεχίζει τις εντάσεις στην γραμμή επαφής στις 4 Απριλίου είχαμε ακόμη ένα αιματηρό σκηνικό.
Με την κάλυψη του καιρού και της ομίχλης ουκρανοί εισβολείς προσπάθησαν να διεισδύσουν και να εκτελέσουν αποστολή αναγνώρισης σε εχθρικό έδαφος.

Η επιχείρηση είχε στόχο την αναγνώριση των θέσεων μας στην περιοχή ​​Nizhny Novgorod.
Ο παρατηρητής μας πρόσεξε την προσέγγιση εχθρικής ομάδας 3 ατόμων στις προωθημένες θέσεις.
Αμέσως αναφέραμε τι συνέβη στην Διοίκηση μας. Περιμέναμε μετά να φτάσουν σε απόσταση βολής και μετά περιμέναμε την διαταγή από τον ανώτερο Αξιωματικό.
Ανοίξαμε πυρ αμέσως.

Οι Ουκρανοί άρχισαν να οπισθοχωρούν στις θέσεις τους. Καθώς αργότερα πήγαμε να ελέγξουμε το ναρκοπέδιο, βρήκαμε έναν Ουκρανό νεκρό. Είχε μαζί του μέσα αποναρκοθέτησης.
Ο νεκρός Ουκρανός σαμποτέρ σύμφωνα με την πληροφόρηση από το Αρχηγείο της 10ης Ταξιαρχίας είναι ο Igor Nikolayevich Baytala γεννημένος το 1995.
Ήταν μέλος μιας ομάδας μηχανικών αναγνώρισης και αποναρκοθέτησης.
Οι υπόλοιποι δύο Ουκρανοί διέφυγαν προς τις θέσεις τους τραυματισμένοι.

Τον όλμο-«εφιάλτη» 2S4 Tyulpan μετέφεραν οι Ρώσοι στα ουκρανικά σύνορα
Το οπλοστάσιο των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων διαθέτει αρκετά οπλικά συστήματα που χρονολογούνται από την σοβιετική εποχή, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το πυροβόλο όπλο 2S4 Tyulpan, που είναι το μεγαλύτερο όπλο του είδους του.
Το 2S4 Tyulpan χρησιμοποιεί βλήματα των 240 χιλιοστών, αλλά και βλήματα υψηλής εκρηκτικής ύλης, ενώ μπορεί να εξοπλιστεί και με πυρηνικά.

Η Μόσχα τους είχε αποθηκεύσει εδώ και χρόνια αλλά τους επανέφερε εκσυγχρονισμένους και πιο φονικούς με μέγιστο βεληνεκές 20 χλμ.Μόνο η 291η Ταξιαρχία Πυροβολικού στην Ινγκουσετία είναι εξοπλισμένο με το συγκεκριμένο όλμο.
Σε νέα βίντεο που μπορείτε να δείτε εντοπίστηκαν μεταφορές 2S4 Tulpan 240mmμαζί με Τάγμα BMP-3, άρματα μάχης T-72B3 και T-72B.Πρόκειται για κολοσσιαία στρατιωτική κινητοποίηση που απαιτεί τεράστια λογιστική υποστήριξη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications