Νανά Παλαιτσάκη: Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο μια ημέρα μετά τον εμβολιασμό της!

Η γνωστή δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη ένιωσε νωρίς σήμερα το απόγευμα έναν έντονο πόνο στο στήθος. Συγγενικό της πρόσωπο τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι και προφανώς αμέσως κάλεσε το EKAB προκειμένου να μεταφερθεί στο πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο.

Η γνωστή δημοσιογράφος, σύμφωνα με το sfaknews.gr νωρίς σήμερα το απόγευμα 10/4 εισήχθη στο νοσοκομείο με βαρύ καρδιακό επεισόδιο.

Η τελευταία ανάρτηση της Νανάς Παλαιτσάκη στα social media ήταν χθες, όταν η ίδια ανέβασε φωτογραφίες από τον εμβολιασμό της χθες το μεσημέρι (9/4) στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Μάλιστα στη λεζάντα των φωτογραφιών είχε γράψει:

«Εμβολιάστηκα στο Λαϊκό. Απίστευτη τάξη, ευγένεια, ενημέρωση. Α’ δόση σήμερα καθώς έχουν αρχίσει οι εμβολιασμοί όσων έχουμε χρόνια υποκείμενα νοσήματα».

Απίστευτη τάξη, ευγένεια, ενημέρωση (!) δηλαδή σας τους συμμορίτες και τα άναρχο-troll στο ίντερνετ που μιλάνε υποκριτικά ευγενικά μέχρι να πείσουν τα θύματα τους καθώς εμφανίζονται και ως ειδικοι επι πάντως, ότι τα πάντα ειναι θεωρίες συνωμοσίας και οι φασίστες φταίνε για τα πάντα, και αν πέσουν σε κανέναν έξυπνο-έξυπνη και δεν μπορουν ούτε καν να απαντήσουν τοτε ξεχνάνε τις ευγένειες και τους καθοπρεπισμους και δείχνουν την αληθινή τους φύση με επιχειρήματα του τύπου: ουγκ ουγκ φασίστες ναζι ουγκ :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications