Πέθανε και δεύτερη Ελληνίδα μετά το εμβόλιο AZ – Της ακρωτηρίασαν το πόδι, BINTEO

Και δεύτερη Ελληνίδα που έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca για τον κορωνοϊό, έπαθε εγκεφαλική θρόμβωση και μετά από ένα μήνα πέθανε.

Ο λόγος για μια 60χρονη γυναίκα από τα νότια προάστια, η οποία ακρωτηριάστηκε και τελικά έχασε της ζωή της μετά τον εμβολιασμό της με Astra Zeneca.

Συγκεκριμένα, στις 22 Φεβρουαρίου, η 60χρονη πήγε σε κέντρο υγείας των νοτίων προαστίων προκειμένου να εμβολιαστεί. Όπως ισχυρίζεται η οικογένεια της, 10 ημέρες μετά, παρουσίασε έντονους πονοκεφάλους και θόλωση της όρασης, συμπτώματα που την οδήγησαν στο νοσοκομείο.

«Πήγε στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό. Η γυναίκα πήγε εκεί είχε τις αισθήσεις της. Μίλαγε. Είχε ραγδαία επιδείνωση στην πορεία. Εμφάνισε και δεύτερο θρόμβο στο πόδι κάτι που μας είπαν οι ίδιοι οι γιατροί ότι είναι πολύ σπάνιο».

Οι γιατροί προχώρησαν τελικά σε ακρωτηριασμό του ποδιού της. Η 60χρονη παρέμεινε διασωληνωμένη για 18 ημέρες στην μονάδα εντατικής θεραπείας όπου και κατέληξε. «Της έκαναν μεταγγίσεις αιμοπεταλίων τίποτα. Συνεχώς τα αιμοπετάλια πέφτανε. Αυτός ήταν ένας προβληματισμός των γιατρών που τους οδήγησε να κάτσουν να ψάξουν διάφορα αυτοάνοσα νοσήματα, καρκίνο. Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν βρήκαν. Αρχίζουν και οι γιατροί να ψυλλιάζονται ότι κάτι συμβαίνει».

Ο θάνατος της 60χρονης Ελληνίδας έρχεται να προβληματίσει ακόμα περισσότερους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications