Καταζητούν τον Στέφανο Χίο επειδή «έδειξε» το Μαξίμου πίσω από τη δολοφονία του Καραϊβάζ

Η αστυνομία αναζητά αυτή την ώρα τον εκδότη της εφημερίδας «Μακελείο» Στέφανο Χίο μετά από αυτεπάγγελτη δίωξη της εισαγγελίας κατά του δημοσιογράφου για «διασπορά ψευδών ειδήσεων» λόγω της θεματολογίας της σημερινής εφημερίδας, στην οποία ισχυρίζεται πως διαθέτει στοιχεία που δείχνουν εμπλοκή κυβερνητικών στελεχών με τη μαφία και την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Ο Στέφανος Χίος πριν 8 μήνες τον Ιούλιο του 2020 είχε δεχθεί δύο σφαίρες εξ'επαφής έξω από το σπίτι του αλλά γλίτωσε από θαύμα, καθώς κόλλησε το όπλο των εκτελεστών του ενώ και οι δύο σφαίρες παρόλο που χτύπησαν λαιμό και θώρακα δεν βρήκαν ζωτικά όργανα.

Η απόπειρα δολοφονίας έχει μένει μέχρι στιγμής ανεξιχνίαστη.

Όσον αφορά την δολοφονία Καραϊβάζ, χθες περίπου στις 2:15 το μεσημέρι 2 άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή χαμηλού κυβισμού γάζωσαν τον αστυνομικό συντάκτη Γιώργο Καραϊβάζ με 18 σφαίρες από 9αρι όπλο.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο του «Μακελειό»:

Μετά από αυτεπάγγελτη δίωξη της εισαγγελίας κατά του δημοσιογράφου για «διασπορά ψευδών ειδήσεων» (!) διασπορά ψευδών ειδήσεων ειναι το να πει κάποιος έχω στοιχειά? η ξυπνησέ από μονη της η φερομενη εισαγγελία και θυμήθηκε την διασπορά ψευδών ειδήσεων λες και γνωρίζει τούς δολοφόνους? ερωτηση και απαντηση μαζι: και γιατί δεν έχει κάνει αυτεπάγγελτη δίωξη για διασπορά ψευδών ειδήσεων (το χόμπι τους) σε δεκαδες εφημεριδες και δήθεν "έγκυρες" ιστοσελίδες συμμοριτών οι οποίες ειναι γεμάτες ψέματα? απάντηση: γιατί από τους ίδιους παίρνει εντολές .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications