Έρχεται μήνυση από τον Αντωνιάδη στο Καμπουράκη - Κατηγόρησε on air τον Αντωνιάδη ότι σκότωσε ανθρώπους (!)

Ο Καμπουράκης κατηγόρησε on air τον Αντωνιάδη ότι σκότωσε ανθρώπους στη Μαλεσίνα...! Κλασική προπαγάνδα όλων αυτών εγκύρων δημοσιογράφων, φαίνεται ο τύπος τι ειναι απο τον τρόπο που συκοφαντεί τέτοιας ρατσας ειναι πολλοι Νεοέλληνες .

Ο γνωστός δικηγόρος Ν. Αντωνιάδης προανήγγειλε μήνυση εναντίον του δημοσιογράφου κ. Καμπουράκη μετά την τελευταία εκπομπή του, της οποίας αφιερώθηκε ένα μεγάλο μέρος, σε απίστευτη «προπαγάνδα» με αφορμή το περιστατικό της Λαμίας, στο οποίο μια μητέρα και ο γιός της έφυγαν από το νοσοκομείο αρνούμενοι να νοσηλευτούν περαιτέρω, ενώ πρωταφανής ήταν η στοχοποίηση της εκπομπής προς το γνωστό δικηγόρο...!

Πραγματικά, μετά το περιστατικό της φυγής μητέρας και υιού από το νοσοκομείο της Λαμίας, ΟΛΑ τα κανάλια και κυρίως οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές, επιδόθηκαν, κατά περίεργο τρόπο, σε προπαγάνδα με συγκεκριμένη στόχευση και αυτό ήταν αναμενόμενο. Η επίθεση όμως των δύο παρουσιαστών της συγκεκριμένης εκπομπής «Σαββατοκύριακο Παρέα» - στις 28/03/2021, σε προσωπικό επίπεδο εναντίον του δικηγόρου Αντωνιάδη, δεν έχει προηγούμενο.

Και δεν τόλμησαν καν να καλέσουν στην εκπομπή το δικηγόρο τον οποίο στοχοποίησαν....! Η "Δημοκρατία" τους και τα ΜΜΕ τους σε όλο της το μεγαλείο!

.....

Post A Comment:

1 comment

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΑΙΜΑ.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications