Έπιασε «δουλειά» η αστυνομία - Συνελήφθη η μητέρα του μαθητή που δεν ήθελε να υποβληθεί σε self test

Έπιασαν δουλειά οι αρχές καθώς μόλις λίγη ώρα μετά την εισαγγελική παρέμβαση/εντολή περί συλλήψεων με την μέθοδο της αυτόφωρης διαδικασίας όσων δεν θέλουν να υποβληθούν στα self-tests είχαμε και την πρώτη σύλληψη.

Έτσι συνελήφθη η μητέρα που υπέβαλε μήνυση κατά των εκπαιδευτικών επειδή ο διευθυντής του 1ου ΓΕΛ Ευόσμου αρνήθηκε να επιτρέψει την είσοδο του γιου της στο σχολείο, χωρίς βεβαίωση self test.

Σύμφωνα με το grtimes.gr αστυνομικοί της πέρασαν χειροπέδες, πριν από λίγο, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας επειδή είχε αναρτημένο «εμπρηστικό» κείμενο, στη σελίδα της στο Facebook.

Νωρίτερα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Π. Παναγιωτόπουλος παρήγγειλε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή το περιστατικό στο 1ο ΓΕΛ Ευόσμου.

Ζήτησε να σχηματιστεί δικογραφία σχετικά με αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από πολίτες που καλούν τους μαθητές να πηγαίνουν στα μαθήματα χωρις τα απαραίτητα τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού. Επίσης καλούν τους γονείς μαθητών να υποβάλουν μηνύσεις σε διευθυντές σχολείων για τον ίδιο λόγο.

Ο εισαγγελέας παρήγγειλε στην Αστυνομία να συλλαμβάνονται με την αυτόφωρη διαδικασία όσοι διαπράττουν το αδίκημα της “διέγερσης σε ανυπακοή “. Αυτό έγινε και με τη συγκεκριμένη μητέρα μαθητή από τον Εύοσμο.

Tα «εμπρηστικά» κείμενά συμμορητών που κάνουν δημόσια υποκίνηση βίας και μίσους δεν τα βλέπουν ? Ένας εισαγγελέας να μαζέψει τους «εισαγγελείς» και συνεργούς εγκληματικών οργανώσεων υπάρχει?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications