«Διαβατήριο σφραγισμένο στο μέτωπό σου»! «Δαιμονικό χιούμορ» στον «αέρα», ΒΙΝΤΕΟ

«Όσοι δεν κάνουν το εμβόλιο να μένουν ελεύθεροι σπίτι τους»

Η Βρετανίδα πρώην υπουργός Υγείας, δήλωσε, μεταξύ αστείου και σοβαρού, ότι θα χάραζε έναν κωδικό τατουάζ στο σώμα της, προκειμένου να αποδείξει ότι έκανε το εμβόλιο, αν αυτό σήμαινε ότι θα μπορούσε να επανέλθει στην… κανονικότητα. Μάλιστα η δημοσιογράφος, πάντα με… χιούμορ, την παρουσίασε με «σφραγίδα» στο μέτωπο.

Η Edwina Currie εμφανίστηκε προσφάτως στο «Good Morning Britain» σήμερα, προκαλώντας αναταραχή ισχυριζόμενη ότι οι άνθρωποι που επιλέγουν να μην κάνουν το εμβόλιο θα πρέπει να μείνουν στο σπίτι.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα «ψηφιακά διαβατήρια εμβολιασμού».
«Τα διαβατήρια Covid είναι μια απειλή για την ελευθερία μας;», αναρωτήθηκαν οι παρουσιαστές.
Με την Edwina Currie αντιπαρατέθηκε η ηθοποιός, Abi Roberts, η οποία τάσσεται κατά και λέει πως αν ένα κλαμπ ή ένα θέατρο επιμένει να ‘χεις ένα διαβατήριο εμβολιασμού, αυτή θα αρνηθεί να δώσει παράσταση εκεί.

«Δεν είμαι σίγουρη που ακριβώς θα ήθελα να βρίσκεται το τατουάζ απόδειξης πως έχω κάνει το εμβόλιο. Ακούω όμως αυτά που ο καθένας λέει σχετικά με την ελευθερία
Θεωρώ ότι είναι θαυμάσιο που έχουμε εμβολιάσει τόσους ανθρώπους», είπε η Currie και εν συνεχεία αναφέρθηκε στο πιστοποιητικό εμβολιασμού:
«Σημαίνει ότι μπορώ να πάω στο θέατρο!!!! Έχω εισιτήρια να δω τον Bob Marley στο Λονδίνο, σημαίνει ότι ο αδερφός μου θα μπορούσε να πάει και να δει τον πολυαγαπημένο του ποδοσφαιρικό σύλλογο, τη Liverpool, σημαίνει ότι τα εγγόνια μου θα μπορούσαν κυριολεκτικά να πάνε σε ένα κλάμπ.

Μπορούμε να βγούμε και να κυκλοφορήσουμε, μπορούμε να απολαύσουμε την ελευθερία μας και πάλι!!! Κι αν αυτό ενθαρρύνει μερικούς παραπάνω, οι οποίοι είναι κάπως διστακτικοί, να συνταχθούν με την πλειοψηφία και να εμβολιαστούν, αυτό θα ‘ναι κάτι καλό επίσης».

Στην συνέχεια τόνισε πως δεν επιθυμεί μεν το εμβόλιο να καταστεί υποχρεωτικό ωστόσο, σχετικά με κάποιον που θα εξασκεί την ελευθερία του να μην εμβολιαστεί, δήλωσε:

«Δεν θέλω να καθίσουν δίπλα μου στο θέατρο, δεν θέλω να στέκονται δίπλα μου στο μπαρ του θεάτρου, δεν τους θέλω δίπλα μου ή οπουδήποτε κοντά μου ή ακόμα και στο ίδιο βαγόνι τρένου!!!!!! Επομένως, ναι μπορούν να εξασκήσουν την ελευθερία τους μένοντας στο σπίτι!!!!!».

Τον λόγο έλαβε στην συνέχεια η Abi Roberts:«Δεν συνειδητοποίησα ότι θα ξυπνούσα στο Σοβιετικό Ηνωμένο Βασίλειο υπό το κομμουνιστικό συντηρητικό κόμμα που διευθύνεται απ’ τον Boris Johnson. Θα ‘πρεπε να εξηγήσω ότι έζησα σε ένα ολοκληρωτικό καθεστώς, ήμουν στην Σοβιετική Ένωση απ’ όταν ήμουν παιδί στην δεκαετία του ’80 κι όλο αυτό μου θυμίζει την εποχή που ακούγαμε ανθρώπους να λένε ”χαρτιά παρακαλώ”.

Δεν θέλω να ζήσω σε ένα ολοκληρωτικό αστυνομικό κράτος. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».Δείτε το βίντεο:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications