Εμβολιασμούς παιδιών ανακοίνωσε ο Δερμιτζάκης: «Μόνο έτσι θα αρθούν τα μέτρα»

«Πρέπει να εμβολιαστεί το 75% του πληθυσμού - Συμπεριλαμβανομένου και των παιδιών», είπε κάποιος Δερμιτζάκης, ο οποίος δηλώνει "γενετιστής", διατριβή με θέμα την εξελικτική βιολογία και τη γενετική του πληθυσμού γράφουν στην έγκυρη πηγή τους wikipedia, άλλος ένας με "σπουδές" στην Βρετανία (έδρα της μασονίας) και στο ύποπτο "Ινστιτούτο" Wellcome Sanger, το οποιο έχει "Πρόγραμμα Ανθρώπινης Γενετικής " ο τυπος εχει σχέση με κατι που ήδη ειναι γνωστό γιατι γινονταί όλα αυτά, αλλα ειναι δήθεν θεωρίες συνωμοσίας για τους πολλούς, ενώ ειναι μπροστά τους,από εκεί πέρα τι να πεις? θα κάτσεις να κάνεις "λογικά οντά" μη λογικά οντά που δεν έχουν ιδέα ούτε από ιστορία, ενώ ολα αυτα που βιώνουν έχουν σχέση με την αληθινή πρόσφατη ιστορία που την ξέρει 1 στους 1000 και αν? ούτε καν τους ενδιαφέρει η αλήθεια , γιατι αν τους ενδιέφερε θα την ειχαν μάθει πριν τα εξαφανίσουν όλα από το ίντερνετ το 2016-2017 αν ηταν βεβαια και λογικά όντα, αντί να λενε τα ίδια με τους συμμορίτες και να αναπαραγουν ψέματα πέραν καθε λογικής ως δεδομένα, τουτέστιν δεν ειναι θέμα μονο εξαπάτησης , τώρα ειναι αργά για δάκρυα :

Εμβολιασμούς παιδιών για να «επιστρέψουμε στην κανονικότητα» προανήγγειλε ο καθηγητής Γενετικής στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης Μανώλης Δερμιτζάκης, ο οποίος υποστήριξε πως για να αρθούν τα μέτρα θα πρέπει στην Ελλάδα να εμβολιαστεί περίπου το 75% του γενικού πληθυσμού, συμπεριλαμβανομένου και των παιδιών.

Ο καθηγητής Γενετικής στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Γενεύης Μανώλης Δερμιτζάκης, μιλώντας στο Sputnik, εξέφρασε την εκτίμηση ότι για να επιστρέψει η Ελλάδα στην κανονικότητα θα πρέπει να εμβολιαστεί το 75% του γενικού πληθυσμού συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών.

«Εάν εμβολιαστεί περίπου το 75% του συνόλου του πληθυσμού, συμπεριλαμβανομένου και των παιδιών, πιστεύω ότι τα πράγματα θα έρθουν σχεδόν στην πλήρη κανονικότητα» δήλωσε ο κ. Δερμιτζάκης προσθέτοντας ότι τα μέτρα τότε θα μπορούν να αρθούν.

Όλα αυτά την ώρα που έχουν ξεκινήσει έρευνες στο Ισραήλ για το εμβόλιο της Pfizer, καθώς έχουν εντοπιστεί περιστατικά καρδιακής φλεγμονής σε νέους εμβολιασμένους με τη δεύτερη δόση.

Ενώ παράλληλα υπάρχουν αμφιβολίες και για το εμβόλιο της AstraZeneca, με την ίδια την ΕΕ ουσιαστικά να πηγαίνει την εταιρεία στα δικαστήρια, ενώ ο ΕΜΑ είχε συμπεριλάβει στις πιθανές παρενέργειες τα περιστατικά θρόμβωσης. Ταυτόχρονα η ΕΕ αποφάσισε πλέον πως θα εμβολιάζει μόνο με mrna εμβόλιο, αποκλείοντας με αυτό τον τρόπο το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V, το οποίο θεωρείται ως το πιο αποτελεσματικό.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι «η διστακτικότητα κάποιων πολιτών» θα παραμείνει σε σχέση με ορισμένα μέτρα: «Οι νέοι θα πετάξουν τις μάσκες, οι μεγάλοι θα είναι πιο συντηρητικοί και θα τις φορούν μέχρι να δουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα» σημείωσε και πρόσθεσε ότι με εμβολιασμένο το 75% του γενικού πληθυσμού «τα κρούσματα θα είναι ελάχιστα αν όχι μηδενικά».

Ο κ. Δερμιτζάκης σημειώνει ότι θα χρειαστεί μια δυναμική στρατηγική για να σπεύσει ο κόσμος που τώρα είναι επιφυλακτικός έναντι του εμβολιασμού και όταν γίνει αυτό και εμβολιαστεί το 75% του πληθυσμού που μπορεί να γίνει τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο, «τότε τα πράγματα θα είναι κανονικά». Ο ίδιος επισημαίνει πως «δεν συμμερίζεται» επιστημονικές απόψεις περί επιστροφής στην κανονικότητα το 2022 -όπως του κ. Σύψα- λέγοντας ότι η ουρά της πανδημίας αφορά τις οικονομικές επιπτώσεις.

Όσον αφορά τους εμβολιασμούς παιδιών αναφέρθηκε στις ΗΠΑ όπου ήδη όπως είπε «εμβολιάζονται τα παιδιά από 16 ετών και άνω» καθώς και ότι «ήδη έχουν τελειώσει οι κλινικές μελέτες από την Pfizer οι οποίες δείχνουν ότι μπορούν να εμβολιαστούν τα παιδιά από τα 12 έτη».«Επομένως μπορεί να προκύψει αυτό το ερώτημα σύντομα και στην Ευρώπη και την Ελλάδα» σημείωσε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications