49χρονη μετά το εμβόλιο της AZ: «Έγινα σαν εξωγήινο τέρας» – Μόσιαλος: «Να εμβολιαστούν επώνυμοι», vid

Μια 49χρονη Βρετανή που εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της AstraZeneca καταγγέλλει πως έχει μεταμορφωθεί σε «εξωγήινο τέρας».

Συγκεκριμένα εμφάνισε κοκκινίλες και εξανθήματα στο σώμα της. Όπως γράφει η New York Post, η Susie Forbes εμφάνισε τις ανεπιθύμητες παρενέργειες λίγες μόνο ώρες μετά το εμβόλιο στις 18 Μαρτίου, παρομοιάζοντας τον εαυτό της με εξωγήινο από την ταινία «Alien» (1979).

«Ένιωθα πως έπαιζα στην ταινία ‘‘Alien’’. Έβγαιναν φουσκάλες από το χέρι μου. Ήταν απαίσιο. Το πρόσωπό μου έγινε τεράστιο. Ήμουν τέρας», είπε.

«Η κόρη μου με παρακαλούσε συνεχώς να πάω στο νοσοκομείο. Καταστράφηκα. Πρέπει να μάθω να ζω με αυτό. Έχω ουλές σε όλο μου το σώμα».

Η Forbes πάσχει από ένα αυτοάνοσο νόσημα (σύνδρομο Guillain-Barré), κατά το οποίο το σώμα της επιτίθεται στα νεύρα της. Η ίδια έχει υποστεί αναφυλακτικό σοκ ακόμα και μετά από αντιβίωση και πιστεύει τώρα πως το ίδιο έπαθε και από το εμβόλιο.

Οι "ειδικοί" επιμένουν πως το εμβόλιο προκαλεί σπάνια παρανέργειες (οι "ειδικοί" που όλοι τους έχουν σχέση με την γνωστή συμμορία).

Μάλιστα ο "καθηγητής Πολιτικής της Υγείας του LSE" Ηλίας Μόσιαλος, ο οποίος πρότεινε, προκειμένου να καμφθούν οι όποιες αμφιβολίες και ανησυχίες έχουν δημιουργηθεί στον γενικό πληθυσμό από τα συγκεκριμένα σκευάσματα κατά του κορωνοϊού, να εμβολιαστούν με αυτά κυβερνητικά στελέχη και γενικώς επώνυμα πρόσωπα.

Για όσους δεν κατάλαβαν λέει με λίγα λογία δήθεν να εμβολιαστούν γνωστοί που έχουν ορδές από ακολούθους ώστε να βγουν αυτοί μετά και να γράφουν:είδατε? θεωρίες συνωμοσίας εμείς δεν πάθαμε τίποτα, δηλαδή να κάνουν την δουλειά των συμμοριτών που ειναι η εξαπάτηση,και για να μην πάθει κανένας τίποτα κατα λάθος απο αυτούς τους γνωστούς και γίνει το ανάποδο θα τους κάνουν εμβόλιο με όρο όπως έκαναν στον Νετανιάχου, ας βάζουν αυτόν τον "ειδικό" στον σύνταγμα, και να πάνε να του κάνουν εμβόλιο απο το ίδια σήραγγα αλλάζοντας άπλα την βελόνα όλοι αυτοί που θα κάνουν τα εμβόλια τους, το να βγάζουν διάφορους και κάνουν δήθεν εμβόλια χωρίς να μπορουν να αποδείξουν ότι ειναι τα ίδια ειναι το πιο εύκολο .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications