Ιερέας έφερε την αστυνομία και αρνήθηκε να κοινωνήσει πιστό επειδή δεν φορούσε μάσκα, vid

Είχε γιο με ειδικές ανάγκες ο πιστός... Του έκοψαν πρόστιμο και συνέχισε τον εκκλησιασμό - Συγκλονιστικές λεπτομέρειες...

Ιερέας κάλεσε την αστυνομία για να κόψει πρόστιμο σε πιστό που δεν φόρεσε μάσκα μέσα στον ναό και επειδή δεν συμμορφώθηκε, αρνήθηκε να τον κοινωνήσει!!!

Αργότερα ενδεχομένως αρνούνται την Θεία Κοινωνία σε όποιον απορρίπτει το εμβόλιο ή το όποιο «ψηφιακό σφράγισμα», το οποίο θα πιστοποιεί, μεταξύ των άλλων, τον εμβολιασμό.

Συγκεκριμένα, στο Κίτσι Κορωπίου ο ιερέας είπε στον επίτροπο να καλέσει την Αστυνομία, διότι πιστός αρνήθηκε να φορέσει μάσκα μέσα στον Ιερό Ναό, διακόπτοντας την ακολουθία.

Ο ιερέας διέκοψε τον ψάλτη και ενημέρωσε τους πιστούς πως θα φοράνε όλοι μάσκες και δεν θα μείνει κανένας μέσα στον Ναό χωρίς μάσκα.

«Το έλεγε προς «όλους» αλλά το απεύθυνε σε μένα και στον γιό μου, διότι μόνο εμείς δεν φοράγαμε μάσκα, όπως και ποτέ δεν φορέσαμε παρ’ όλες τις υποδείξεις και του ιερέα και των επιτρόπων μήνες τώρα. Αφού το έλεγε σε μένα, ανταλλάξαμε με τον Ιερέα τις διαφορετικές μας θέσεις επί του θέματος, λέγοντάς του ότι εγώ αιρετικός δεν γίνομαι και δεν πρόκειται να φορέσω μάσκα για να προσβάλλω τον Θεό μέσα στον Οίκο Του και όποιος φοβάται να μην κολλήσει να κάθεται σπίτι του, γιατί κανείς δεν τους υποχρεώνει να έρχονται στην Εκκλησία», αναφέρει από την πλευρά του ο πιστός.

Ο ιερέας και είπε ότι αν δεν φορέσει μάσκα ή αν δεν βγει έξω, δεν θα συνεχίσει την ακολουθία και την Θεία Λειτουργία.Ο πιστός απάντησε πως ούτε θα φορέσει μάσκα ούτε οικειοθελώς θα βγει έξω από τον Ιερό Ναό, εκτός αν τον πιάσουν και τον βγάλουν σηκωτό.

Ο ιερέας αποφάσισε να συνεχίσει την ακολουθία και να ξεκινήσει την Θεία Λειτουργία, αφού είπε στον επίτροπο να καλέσει την Αστυνομία.

«Ήρθε η Αστυνομία, μας είπε ο επίτροπος να περάσουμε έξω που μας θέλει και αφού έκοψε μία κλήση σε μένα και μία στον γιό μου που είναι και με ειδικές ανάγκες και δεν ντράπηκαν, γυρίσαμε στις θέσεις μας μέσα στον Ιερό Ναό και συνεχίσαμε χωρίς μάσκες τον Εκκλησιασμό μας», δήλωσε ο πιστός.

Αυτό πρέπει να θύμωσε πολύ τον ιερέα, διότι όταν ήρθε η ώρα να κοινωνήσουν, όπως λέει ο πιστός, «κοινώνησε όσους φόραγαν μάσκα, αλλά σ’ εμένα τραβήχτηκε πίσω σαν να φοβήθηκε μην τον κολλήσω τίποτα και δεν με κοινώνησε».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications