Συνέλαβαν τον Θέμη Αδαμαντίδη: Θυμηθήκαμε πώς ήταν να αισθανόμαστε ότι είμαστε ελεύθεροι, vid

«Ούτε υφυπουργός είμαι, ούτε δάσκαλος του κατηχητικού»

Μια καταγγελία στις αρχές για τη λειτουργία παράνομης χαρτοπαικτικής λέσχης στην Κυψέλη, πριν λίγες μέρες, οδήγησε τους Αστυνομικούς μπροστά στον Θέμη Αδαμαντίδη.

Ο τραγουδιστής μαζί με άλλα 16 άτομα, σύμφωνα με τα όσα είχε μεταδώσει το Mega τότε, έπαιζαν παράνομα χαρτιά χωρίς μάλιστα, να τηρούν κανένα μέτρο ασφαλείας. Ο υπεύθυνος της παράνομης χαρτοπαικτικής λέσχης συνελήφθη και κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο 3000 ευρώ.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, προχώρησε στην πρώτη του δήλωση και έκανε λόγο για μια συνάντηση 17 φίλων κατά την οποία δεν κατάλαβαν πώς πέρασε η ώρα.

«Γιατί να μου ρίξει την ψυχολογία; Ούτε υφυπουργός είμαι, ούτε δάσκαλος του κατηχητικού! Ένας απλός άνθρωπος είμαι και στο φινάλε δικαίωμα μου δεν είναι;

Πρέπει να πάω κάπου που διαφημίζουν; Πάω εκεί που θέλω εγώ. Ο κόσμος ίσως δεν έχει καταλάβει ότι έχουμε μπει σε μία εικονική ζωή και δεν μπορούμε να απολαύσουμε το περιβάλλον.

Δεν καταλάβαμε πώς πέρασε ο χρόνος. Θυμηθήκαμε πώς ήταν να αισθανόμαστε ότι είμαστε ελεύθεροι και να βγαίνουμε την στιγμή που επιθυμούμε, χωρίς δικαιολογητικά και SMS» ανέφερε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications