Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την άγρια συμπλοκή οπαδών παύλα αγριμιών  (βίντεο)

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, με ανακοίνωσή της, περιγράφει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η άγρια συμπλοκή μεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων.

Όπως αναφέρει περίπου 40 κουκουλοφόροι πραγματοποιήσαν επίθεση σε οπαδούς ομάδας της πόλης, τραυματίζοντας δύο εξ’ αυτών, ενώ προκάλεσαν φθορές σε 18 οχήματα.

Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησαν στην προσαγωγή συνολικά εννέα ατόμων, εκ των οποίων τρεις συνελήφθησαν.

Πρόκειται για τρεις άνδρες ελληνικής καταγωγής, ηλικίας 29, 35 και 18 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράβαση των Νόμων περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Βραδινές ώρες χθες (20-03-2021), στην περιοχή Χαριλάου, ομάδα 40 περίπου ατόμων, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με τη χρήση ξύλινων – μεταλλικών αντικειμένων, πραγματοποίησαν επίθεση σε βάρος παρευρισκομένων οπαδών ομάδας της πόλης, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο (2) εξ αυτών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε Ιδιωτικό Ιατρικό Κέντρο, ενώ παράλληλα προκάλεσαν φθορές σε δεκαοκτώ (18) σταθμευμένα οχήματα.

Η άμεση κινητοποίηση και η επισταμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησαν στην προσαγωγή συνολικά εννέα (9) ατόμων, εκ των οποίων τρεις (3) συνελήφθησαν.

Πρόκειται για ημεδαπούς ηλικίας 29, 35 και 18 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράβαση των Νόμων περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και άλλων ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση».

Στο μεταξύ απο προφίλ ελληνόφωνου antifa επίσης από Θεσσαλονίκη και φανατικού οπαδού του Άρη ο οποιος χλεύαζε και έγραφε για ψεκα (οι ψεκασμένοι στην γλωσσά των συμμοριτών ) στην γνωστή σελίδα τους που κανει λογοκρισία στο facebook και φώτο προφίλ είχε τον μαύρο θάνατο (πανούκλα) απο το μεσαίωνα, δηλαδή την μάσκα κορακιού :

Τα συμπεράσματα δικά σας όσο αφόρα τους λεγομενους antifa που μεταξύ άλλων ειναι μελή της παγκόσμιας εγκληματικής οργάνωσης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications