Σπυράκη: «Απαγορεύεται οι πολίτες να βρίζουν αστυνομικούς από τα μπαλκόνια» (βίντεο)

Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη ανακοίνωσε... δικούς της νόμους, καθώς απαγόρευσε στους πολίτες να αποδοκιμάσουν τους αστυνομικούς από τα μπαλκόνια τους, ακόμα και όταν έχουμε περιστατικά βίας, όπως αυτά της Νέας Σμύρνης.

Σε μια απαράδεκτη δήλωση, που μας κάνει να αναρωτηθούμε τελικά τι ισχύει περί δημοκρατίας και ελευθερίας του λόγου στην Ελλάδα εν έτει 2021, προχώρησε η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πάλαι ποτέ δημοσιογράφος Μαρία Σπυράκη.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό πάνελ του Kontra, ξεστόμισε σε κάποια στιγμή... εξοργισμού της και αναφερόμενοι σε πολίτες ότι "απαγορεύεται να βρίζουν τους αστυνομικούς από τα μπαλκόνια, αυτό απαγορεύεται" (!), με αφορμή τις σφοδρές αποδοκιμασίες των κατοίκων της Νέας Σμύρνης στους αστυνομικούς που έκαναν επίδειξη ισχύος στους δρόμους ξυλοκοπώντας και τρομοκρατώντας μικρά παιδιά, νέους και μεγαλύτερους σε ηλικία πολίτες.

Η Μαρία Σπυράκη άφησε... κόκαλο όλους τους άλλους συνομιλητές της, μιλώντας σε ιδιαίτερα έντονο ύφος και βγάζοντας από το μυαλό της νέο νόμο και νέα ήθη στο πλαίσιο της αποθέωσης της αστυνομικής αυθαιρεσίας και της κυβερνητικής αντίληψης για επικράτηση της καταστολής.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications