Ρώσος υπουργός: Προετοιμαζόμαστε για δοκιμές εμβολίου σε παιδιά  - Η Επιχείρηση «ελευθεριά»  στο τελικό στάδιο

Τα πρωτόκολλα για κλινικές δοκιμές ενός εμβολίου για παιδιά κατά της νόσου COVID-19 έχουν συζητηθεί, όπως αποκάλυψε την Τρίτη (30/03) ο Μιχαήλ Μουράσκο.

Οι κλινικές μελέτες για ένα εμβόλιο της νόσου COVID-19 για παιδιά μπορεί να αρχίσουν τους επόμενους δύο μήνες όπως δήλωσε την Τρίτη (30/03) ο υπουργός Υγείας της Ρωσίας, Μιχαήλ Μουράσκο, που αποκάλυψε πως έχει εμβολιαστεί.

Συγκεκριμένα, ο Μιχαήλ Μουράσκο σε σχετικές δηλώσεις στο δίκτυο Channel One υποστήριξε: «Κυριολεκτικά, αυτή την εβδομάδα συζητήσαμε κλινικά πρωτόκολλα για την καταχώριση ενός εμβολίου για παιδιά και τα χαρακτηριστικά του. Προετοιμαζόμαστε για αυτό, νομίζω ότι τους επόμενους δύο μήνες θα είμαστε έτοιμοι να περάσουμε σε αυτές τις κλινικές δοκιμές».

Ο υπουργός Υγείας της Ρωσίας πρόσθεσε ότι τα παιδιά αρρωσταίνουν λιγότερο συχνά, αλλά υπάρχουν κατηγορίες παιδιών που έχουν παθολογικές ασθένειες και μπορούν να νοσήσουν βαριά από την COVID-19.

Πάντως, σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο Μιχαήλ Μουράσκο αποκάλυψε ότι εμβολιάστηκε κατά της νόσου COVID-19.
Υπενθυμίζεται ότι η Ρωσία έγινε η πρώτη χώρα στον κόσμο που ενέκρινε εμβόλιο κατά της νόσου COVID-19 αφού το Sputnik V καταχωρίστηκε τον περασμένο Αύγουστο. Έκτοτε, οι ρωσικές Αρχές έχουν εγκρίνει άλλα δύο εμβόλια κατά της νόσου COVID-19, το EpiVacCorona και το CoviVac.

Η Επιχείρηση «ελευθεριά» στο τελικό στάδιο: ευρεθεί γιατί το ονόμασαν έτσι, αλλα αν το γράψουμε εκτός ότι οι μάζες δεν θα καταλάβουν τίποτα , εκτός ότι αυτά ειναι για λίγους. εκτός ότι θα κανουν πάλι μηδαμινή απήχηση στο facebook , τίθεται ένα δίλημμα: έχει νόημα να λες αυτα που ελάχιστοι μπορουν να καταλάβουν ? η ιστορία αυτής της σελιδας έδειξε ότι οχι μονο ελάχιστοι καταλαβαίνουν αυτά που λέμε κατα καιρούς που ανακατεύουν την "φασολάδα", δηλαδή αυτά που οι πολλοί έχουν ως δεδομένα, αλλα και οτι δεν σε υποστηρίζουν καν όταν τους χαλάς το Matrix ακόμα και φερόμενους ερευνητές ....ενώ οι ίδιοι δεν μπορούν να καταλάβουν τίποτα,και βασίζονται πάνω σε αυτά που λένε άλλοι ως συνήθως και αναπαράγουν και ψέματα τους μάλιστα κάποιοι έχουν πλουτίσει με βιβλία που λενε ανάμεικτες αληθειες (άλλων) μαζί με ψέματα ακριβώς γιατί δεν μπορούν να σκεφτούν παρακάτω και οι ιδιοι δεν βλέπουν τίποτα ενώ ειναι όλα μπροστά τους, (βρέθηκε και ο λόγος που γίνεται αυτό δηλαδή γιατί ειναι έτσι πολλοί αυτο θα πει ερευνητής να ερευνάς και να εξηγείς τα φαινόμενα κακώς εχουν αυτο τον τίτλο πολλοί)

O πρωθυπουργός του Καναδά, Justin Trudeau, προκάλεσε ένα τεράστιο κύμα αντιδράσεων στα social media όταν και αναδημοσιεύτηκαν αποσπάσματα από μια παλιότερη ομιλία του σε ημερίδα των Ηνωμένων εθνών «Η πανδημία μάς δίνει τη δυνατότητα για μια επανεκκίνηση. Τώρα είναι η ευκαιρία για να επιταχύνουμε όλες τις προ-πανδημίας προσπάθειές μας για μια επαναξιολόγηση εκείνων των οικονομικών συστημάτων που πραγματικά απαντούν στις διεθνείς προκλήσεις, όπως στις ακραίες μορφές φτώχιας, ανισότητας και κλιματικής αλλαγής.»...Το δεντρό είδαν όλοι ως συνήθως και οχι το δάσος, πίσω απο αυτές τις ασυναρτησίες που λένε όλοι αυτοι ανά τον κόσμο ακριβώς τα ίδια όμως, λες εχουν βγει απο το ίδιο εργοστάσιο , κρύβουν μια τεράστια συνωμοσία και πράγματι η "λέξη" ελευθεριά και "επανεκκίνηση" αποκτά νόημα για αυτούς οχι για εσάς... ....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications