Νέα Σμύρνη: Αστυνομικός χαστουκίζει γυναίκα on camera - Βίντεο

Σάλος έχει προκληθεί από βίντεο που δείχνει αστυνομικό να δέρνει κοπέλα και έγινε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν στη Νέα Σμύρνη την Τρίτη (09/03).

Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν, την Τρίτη (09/03), στην περιοχή της Νέας Σμύρνης μεταξύ διαδηλωτών και δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια πορείας εναντίον της αστυνομικής βίας.

Μάλιστα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter στο οποίο φαίνεται αστυνομικός να χαστουκίζει κοπέλα.

Υπενθυμίζεται πως τα επεισόδια τα οποία άρχισαν από νωρίς στη Νέα Σμύρνη με ομάδα ατόμων να πετά μολότοφ και καπνογόνα κοντά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και αστυνομικούς να απαντούν με εκτεταμένη χρήση χημικών και κρότου λάμψης.

Ο «πόλεμος» στους δρόμους της Νέας Σμύρνης
Η «μάχη» μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών στη Νέα Σμύρνη άρχισε λίγο πριν από τις 20:00, όταν ομάδα ατόμων πέταξε μολότοφ και καπνογόνα κοντά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν άμεσα με χρήση χημικών και κρότου λάμψης και, μάλιστα, στο σημείο βρέθηκε και το υδροβόλο «Αίαντας» το οποίο και χρησιμοποιήθηκε.

Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, ο πρώτος στην οδό Πλαστήρα και για αρκετά λεπτά βρισκόταν αιμόφυρτος στο έδαφος και, όπως φαίνεται από βίντεο, ομάδα ατόμων τον εγκλώβισε και τον ξυλοκόπησε.

Στη συνέχεια, ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο και διακομίστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και, σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, ο άνδρας υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο δεύτερος αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι, ενώ ο τρίτος στο πόδι και για την κατάσταση όλων αναμένεται να έχει ενημέρωση ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications