Πρωτοφανείς δηλώσεις Ν.Τζανάκη: «Οι  αρνητές  μας αφαιρούν το δικαίωμα στη ζωή - Δεν έχουν θέση όσοι δεν εμβολιαστούν»!

Πρωτοφανείς δηλώσεις, με τις οποίες «στοχοποιεί» όσους αντιδρούν στα πολύμηνα lockdown και όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν, από τον αναπληρωτή Καθηγητή Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Νίκο Τζανάκη.

«Οι αρνητές του κορωνοϊού και οι αντιεμβολιαστές μας αφαιρούν το δικαίωμα στη ζωή», είπε χαρακτηριστικά ο Ν.Τζανακάκης, ενώ συνέχισε το παραλήρημα του υποστηρίζοντας πως:

«Πρέπει σαν κοινωνία να σηκώσουμε τα μανίκια να συνεργαστούμε μεταξύ μας, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας που είναι άνεργοι, που δεν δουλεύουν, που παίρνουν 534 ευρώ, τους επιχειρηματίες και τους καταστηματάρχες που δεν ξέρω που θα πάνε οι επιχειρήσεις τους. Ίσως σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή πλέον.

Μας αφαιρούν το δημοκρατικό μας δικαίωμα να προφυλασσόμαστε από κινδύνους. Καταπατούν το δικαίωμά μας στην ελευθερία και τη ζωή. Γιατί αν αυτός κολλήσει και κολλήσει εμένα, μπορεί να πεθάνω εγώ και όχι αυτός. Οπότε όταν μιλάμε για δημοκρατία, πρώτα απ’ όλα την καταπατούν αυτοί.

Δεν μπορούμε και να βγούμε ασύνταχτα έξω που λένε οι αρνητές του κορωνοϊού. Αυτό είναι σαν να αφήνεις έναν παλαβό με ένα αυτοκίνητο να τρέχει ιλιγγιωδώς σε μια πλατεία και όποιον σκοτώσει. Δεν γίνεται αυτό. Και σ’ αυτήν την συντεταγμένη πορεία δεν έχουν θέση, ούτε αυτοί που δεν θέλουν να εμβολιαστούν, ούτε οι αρνητές της μάσκας , ούτε οι οποιοιδήποτε αρνητές του κορωνοϊού. Διότι αυτοί λειτουργούν σαν βόμβες μέσα στην κοινωνία».

Post A Comment:

2 comments

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΓΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ,ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΥΤΤΑΡΟ.

Ανώνυμοςείπε...

Να σε βρούνε τουμπανιασμένο κάθαρμα Τζανάκης.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications