Νέα μέτρα παρωδία σχεδιάζουν: Αγορές μια φορά την ημέρα και σε απόσταση 2 χλμ. από τον τόπο κατοικίας

Νέα μέτρα τραγέλαφος που μπερδεύουν ακόμη πιο πολύ την κατάσταση αντί να την ομαλοποιούν, σκέφτεται να επιβάλλει η κυβέρνηση, με χιλιομετρικές αποστάσεις, μηνύματα μέσω κινητού, απαγόρευση διαδημοτικών μετακινήσεων και άλλα τέτοια που το μόνο που καταφέρουν είναι να εξοργίζουν περισσότερο τον πολίτη και τίποτα παραπάνω.

Αλλαγές στις μετακινήσεις και στις αγορές από τα καταστήματα όταν το λιανεμπόριο ανοίξει σχεδιάζονται από την κυβέρνηση μετά την άρση του lockdown.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, οι πολίτες θα ψωνίζουν εντός 2 χιλιομέτρων από την οικία τους ή σε μαγαζιά εντός δήμου.

Για παράδειγμα ένας κάτοικος Αγίου Δημητρίου μπορεί να πάει στο mall της περιοχής, όχι όμως και κάποιος που δεν είναι δημότης του εν λόγω δήμου. Δηλαδή δεν θα επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις.

Μήνυμα στο 13032

Για να κάνουμε τα ψώνια μας θα στέλνουμε SMS στο 13032. Η χρήση του κωδικού θα επιτρέπεται μόνο μία φορά την ημέρα, για την ακρίβεια μια φορά το 24ωρο, για τρεις ώρες και για απόσταση εντός 2 χιλιομέτρων ή για καταστήματα εντός του δήμου κατοικίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως μοναδική εξαίρεση των παραπάνω θα ισχύει σε περιφερειακές κυρίως κοινότητες και δήμους στους οποίους μπορεί να μην υπάρχει ένα κατάστημα για την κάλυψη κάποιας ανάγκης σε ακτίνα 2χλμ ή μέσα στο δήμο. Τότε θα υπάρχει δυνατότητα να μετακινηθεί κάποιος εκτός των προκαθορισμένων ορίων.

Play Video Mega Γεγονότα:Αλλάζουν όλα στις μετακινήσεις – Νέο σχέδιο για τις ημέρες μετά το lockdown

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications