Από πείραμα της Ρωσίας «Mirror Universe» ειναι η μπάλα τιτάνιου που βρέθηκε στο Τρίγωνο των Βερμούδων

Μια εκπληκτική νέα έκθεση του Συμβουλίου Ασφαλείας (SC) που κυκλοφορεί στο Κρεμλίνο σημειώνει για πρώτη φορά ότι το μικρό έθνος της Βόρειας Ατλαντικής Ισλανδίας έχει κτυπηθεί με περισσότερους από 10.000 σεισμούς από την περασμένη Τετάρτη, και ο τρόμος συνεχίζονται.

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας διέταξε την άμεση διακοπή όλων των πειραματικών δραστηριοτήτων του Κεντρικού Κρατικού Ναυτικού στο έδαφος κοντά στη Nyonoksa, ένα χωριό της επαρχίας Severodvinsk-Arkhangelsk Russia. Βρίσκεται στην ακτή του κόλπου Dvina της Λευκής Θάλασσας και θεωρείται ότι αυτή η εντολή απευθυνόταν στο πειράματα που πραγματοποιήθηκαν από το Ινστιτούτο Πυρηνικής Φυσικής της Αγίας Πετρούπολης υπό την καθοδήγηση του επιστημονικού καθηγητή Anatoli P. Serebrov.

Από τις λιγοστές πληροφορίες σχετικά με την φύση του πειράματος ειναι ένα διαβαθμισμένο αντίγραφο «Ειδικής Σημασίας», στο αμερικανικό επιστημονικό άρθρο «Οι επιστήμονες αναζητούν ένα σύμπαν καθρέφτη». Όπου λέει: "Στο Εθνικό Εργαστήριο Oak Ridge στο ανατολικό Τενεσί, ότι προσπαθουν να ανοίξουν μια πύλη σε ένα παράλληλο σύμπαν ... Το αποκαλεί " ταλάντωση " που θα οδηγούσε σε " καθρεπτική ύλη".

Πριν από μια δεκαετία, η Anatoly Serebrov (Petersburg Nuclear Physics Institute: Gatchina, Leningrad region, RU | Head of Division (Neutron Research Department))του Ινστιτούτου Πυρηνικής Φυσικής της Πετρούπολης στη Ρωσία εισήγαγε την ιδέα ότι τα συνηθισμένα νετρόνια μερικές φορές διαπερνούνται στον καθρέφτη κόσμο και μετατρέπονται σε καθρεπτά νετρόνια. Εκείνη την εποχή, δεν μπορούσαμε πλέον να τα εντοπίσουμε, θα ήταν σαν να εξαφανίστηκαν μερικά από τα νετρόνια.

Αν και λίγα συζητούνται ανοιχτά για τη φυσική του «Mirror Universe» στη Ρωσία, αυτός ο τομέας της έρευνας ήρθε στο προσκήνιο στις 8 Αυγούστου του 2019, μια περίφημη ημερομηνία κατά την οποία τα πειράματα που διεξήχθησαν από τον καθηγητή Επιστήμονα Σέρεμπροφ και την ομάδα του από το Ινστιτούτο Πυρηνικής Φυσικής στην Αγία Πετρούπολη προκάλεσαν μια τεράστια καταστροφική έκρηξη, την οποία τα καθεστωτικά ΜΜΕ την ονομαζόταν «ατύχημα ακτινοβολίας Nyonoksa».

Τα γεγονότα που περιβάλλουν αυτήν την καταστροφική έκρηξη που περιγράφονται σε αυτό το αντίγραφο δεν μπορούν να αποκαλυφθούν, αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι περιέχει μια εκτενή τεχνική ενότητα που σχετίζεται με τον επιστημονικό εξοπλισμό που κατασκευάστηκε για τον καθηγητή-επιστήμονα Serebrov από την JSC Research and Production Corporation UralVagonZavod, η οποία είναι μία ένα από τα μεγαλύτερα επιστημονικά και βιομηχανικά συγκροτήματα της Ρωσίας και είναι υπό τον έλεγχο του ρωσικού αμυντικού γίγαντα Rostec, και ήταν ο επιστημονικός εξοπλισμός που ο καθηγητής και επιστήμονας Serebrov χρησιμοποίησε για τα πειράματα φυσικής υψηλής ενέργειας που οδήγησαν στην πρωτοποριακή εργασία του στις 5 Μαρτίου του 2020 "Ανάλυση των αποτελεσμάτων του πειράματος Neutrino-4 στην αναζήτηση στείρων νετρίνων και σύγκριση με τα αποτελέσματα άλλων πειραμάτων."

Το αντίγραφο αποκαλύπτει ότι ένα από τα κομμάτια του επιστημονικού εξοπλισμού που κατασκευάστηκε για τον επιστήμονα καθηγητή Serebrov ήταν μια σφαίρα τιτανίου για να αντικαταστήσει αυτό που καταστράφηκε στην έκρηξη στις 8 Αυγούστου 2019, και εκαναν θέμα ακόμη και τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Αυτή η σφαίρα τιτανίου που ανακαλύφθηκε θαμμένη στην άμμο σε μια παραλία στο Harbour Island-Bahamas νόμιζαν ότι έχει καταστραφεί, μια ανακάλυψη από έναν Βρετανό τουρίστα που την συνάντησε και είδε ότι αυτή η σφαίρα τιτανίου είχε τα χαρακτηριστικά της ρωσικής γλώσσας σαφώς ορατά και ευανάγνωστα, αν και το πώς βρέθηκε εκεί από τη Ρωσία το 2019 σε μια παραλία στις Μπαχάμες σχέδον ένα χρόνο μετα είναι άγνωστο, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι βρέθηκε εντός στο Τρίγωνο των Βερμούδων.

Η σφαίρα τιτανίου πιστεύεται ότι καταστράφηκε κατά την έκρηξη του ρωσικού πειράματος «Σύμπαν καθρέφτης» στις 8 Αυγούστου του 2019, και επανεμφανίζεται μυστηριωδώς σε άριστη κατάσταση στις 28 Ιανουαρίου του 2021 θαμμένη στην άμμο σε μια παραλία στο Τρίγωνο των Βερμούδων.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications