«Κεραυνοβόλο μήνυμα»  Πούτιν σε Μπάιντεν με πυραύλους cruise: «Μείνε μακριά από την Συρία» - Εξαϋλώθηκε κομβόι του FSA

Με ένα… κεραυνοβόλο μήνυμα και κόλαση φωτιάς απάντησε στις αμερικανικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας για την υπόθεση Ναβάλνι, ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν, απευθύνοντας έμμεσο μήνυμα προς τον Τζ.Μπάιντεν να μείνει μακριά από την Συρία.

Πύραυλοι cruise από ρωσικά σκάφη που πλέουν στη Μεσόγειο κτύπησαν κομβόι με βυτιοφόρα της συριακής αποκαλούμενης «αντιπολίτευσης», που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ και την Τουρκία στη βόρεια Συρία, που στέλνουν παράνομα συριακό πετρέλαιο στην Τουρκία με αντάλλαγμα χρήματα για όπλα και πυρομαχικά. προκαλώντας ένα θέαμα που θυμίζει Αρμαγεδδώνα.

Όπως έγινε γνωστό, οι πύραυλοι Kalibr που εκτοξεύτηκαν από ρωσικά πλοία έπληξαν στόχους κοντά στην al-Hamran κοντά στην Μανμπίτζ προκαλώντας πραγματικό ολοκαύτωμα.

Όλα αυτά την ώρα που η νέα ηγεσία του Λευκού Οίκου υπό τον Τζο Μπάιντεν έχει ανακοινώσει στροφή της αμερικανικής πολίτικης στη Συρία, αφήνοντας να εννοηθεί ότι από δω και πέρα θα επεμβαίνει δυναμικά.

Υπενθυμίζεται ότι η ΗΠΑ είχαν προχωρήσει σε επιθέσεις κατά στόχων υποστηριζόμενων από το Ιράν στην Συρία, κάτι που η Μόσχα το θεώρησε ως ακόμη μια αμερικανική επέμβαση στην πολύπαθη αυτή χώρα, ήρθε η απάντηση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications